lostyazilim

Hosting piyasası nereye gidiyor

72 Mesajlar 12.756 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

AzReTL AzReTL Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek freelancer
  • Mesajlar 96
  • Beğeniler 19 / 9
  • Ticaret 0, (%0)

BilisimHosting adlı üyeden alıntı

tr de iyi destek verecek firma sayısı azdır. iyi destek demek kalifiye eleman demek 1 KİŞİ ile olacak iş değil

kalifiye eleman da emeginin karşılıgını ister ama benim gözlemledigim kadarıyla çok az firma kalifiye eleman çalıştırıyor sorun bundan kaynaklanıyor

elemana sorulan şu hosting hesabı reseller hesabı açabiliyormusun? evet tamam işe alındın

işverenin istediklerini yapabiliyormusun tamamdır o zaman

doğru söylüyosunuz, profosyoneller az sayıda.

wmaraci
reklam

ibrahimTatar ibrahimTatar öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad İ** T**
  • Mesajlar 1106
  • Beğeniler 283 / 282
  • Ticaret 35, (%100)
Artık kimse ucuz almıyor merak etmeyin çoğu kişini ağzı yandığı için kaliteli firmalara yöneliyorlar.Çoluk çocuk pek iş yapamaz artık .Referanslarına geçmişine bakın.Bol bol araştırın.Hosting firmalarını değerlendiren siteler var.Bu sitelerden yararlanıp geçmişine bakabilirsiniz.Kaç kişi memnun kaç kişi değil öğrenebilirsiniz.Sonuç olarak güvenmediğiniz yerden almayın

BilisimHosting BilisimHosting İnternet Teknolojileri Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Sistem Engineer & CCNA
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 7 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

SpeciaL adlı üyeden alıntı

Yalnızca çocuklar değil, koskoca adamlarda hosting firması açıp insanları mağdur edebiliyor.

BeyazSeo adlı üyeden alıntı

napsam benim vds de hostin satışı mı başlatsam :)))
Şaka bir yana olay gerçekten içler acısı , tanınmış forumlarda sık sık rastlıyoruz , yok sitem kapandı , yok host firmam değişti vs. vs. vs. Bir sitenin fazla değil 2 gün kapalı kalması bile o site için gerçekten agır sonuçlara sebebiyet verebiliyor. Bu yüzden host seçerken fiyatı hiç bir zaman dikkate almadım. Wmaracı,*** tarzı webmaster forumlardan firmaları ince eleyip sık dokuyarak seçtim. Aslında tüm site sahipleri fiyattan önce kaliteyi ön plana çıkarırsalar zaten bu işe emeğini veren firmalar mağdur duruma düşmezler. O resellerinden host satmaya çalışan insanlar kadar bizlerde bu konuda sorumluyuz aslında

Deli Ruzgar adlı üyeden alıntı

Artık kimse ucuz almıyor merak etmeyin çoğu kişini ağzı yandığı için kaliteli firmalara yöneliyorlar.Çoluk çocuk pek iş yapamaz artık .Referanslarına geçmişine bakın.Bol bol araştırın.Hosting firmalarını değerlendiren siteler var.Bu sitelerden yararlanıp geçmişine bakabilirsiniz.Kaç kişi memnun kaç kişi değil öğrenebilirsiniz.Sonuç olarak güvenmediğiniz yerden almayın

evet ama halen sitelerde magduriyet konuları görünüyor

AtakanAtes AtakanAtes 1881 - 193∞, özlemle...
  • Üyelik 05.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılım Tek.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 2867
  • Beğeniler 54 / 747
  • Ticaret 25, (%100)
vergi levhası olmayan bir şirketten kim sunucu kiralar şaşıyorum :cool:

wmaraci
wmaraci

emirhan emirhan www.ozkula.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 26.11.2010
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek hosting
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** C**
  • Mesajlar 1455
  • Beğeniler 60 / 263
  • Ticaret 39, (%100)

teknobeyinnet adlı üyeden alıntı

Ya merak etmeyin onlar da artık bir şey yapamıyor. Artık kimse paraya bakmıyor markaya bakıyor. Bir sürü anket düzenleniyor artık iyi hosting firmaları için. Kimse kolay kolay almıyor ucuza hosting.

Tüm bunları anlatacak bir kelime söyleyeyim anlarlar : Ozkula.

http://www.whois.com.tr/index.php?q=aktifblogum.com

NS Sunucu 1 NS1.SUSPENDED-DOMAIN.COM
2 NS2.SUSPENDED-DOMAIN.Com

Domain firmanız tarafından suspend edilen domain erişimini kesilmesini bizde bilecek kadar bilgisizsiniz malesef.

Forumda açılan konulardan sonra tüm iade taleplerini onayladık ve 5 geçmedi.
Bu kadar memnun olmayan insan niye acaba hizmet almaya devam ediyor ?

MrGuner MrGuner Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 757
  • Beğeniler 0 / 162
  • Ticaret 4, (%100)

emirhan adlı üyeden alıntı

http://www.whois.com.tr/index.php?q=aktifblogum.com

NS Sunucu 1 NS1.SUSPENDED-DOMAIN.COM
2 NS2.SUSPENDED-DOMAIN.Com

Domain firmanız tarafından suspend edilen domain erişimini kesilmesini bizde bilecek kadar bilgisizsiniz malesef.

Forumda açılan konulardan sonra tüm iade taleplerini onayladık ve 5 geçmedi.
Bu kadar memnun olmayan insan niye acaba hizmet almaya devam ediyor ?

5 iade mi? :) Online Destek'ten kimse ulaşamıyor ki size iade alınsın. Cevap verilmiyor iade denilince. Sadece ben değil 2 arkadaşım daha iade için yazdı ama cevap alamayınca mecburen kullanmaya devam ediyorlar. :D

• Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 7 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

vBasic adlı üyeden alıntı

alınıyor çok güzel alınıyor fiş fatura kesme indirim yap devamlı senden alayım deniliyor

ne kadar en iyi hosting firmaları anketi düzenleseler bile sadece 2 tane kurumsal vardır işini düzgün yapan gerisi bireysel firmadır . yani herşeye tek başına koşturan firma yetkilisi

AlperSoft AlperSoft WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 1, (%100)
İşini iyi yapan uzun sürede kazanıyor diye düşünüyorum.Fiyatlar konusuna gelince fiyatların tamamen orantısız olduğunu kanatindeyim ve a firması 10 liraya 10 luk işlem yaparken b firması 20 liraya satıp 5 lik işlemde yapabiliyor.Çoğu kalite diye söz edilen firma lar denemelik sunucu paketi bile açmıyor şimdi ben 20 lira çöpe vericeğime önce 5 lirayı çöpe atarım o paketten memnun kalmazsam 20 lıralığı alırım.A firması aynı özellikte 5 liraya sattığını ve cpu kullanım oranının 0.5 olduğunu 20 liraya satılan sunucuda ise cpu oranının 10 olduğunu bilirim.Şimdi pahalı diyede iyi olucak değil.Kimisi fazla da aç gözlü olabiliyor bana kalırsa.Lafın kısası siz çoğu kişi siiznle çalıştığı zaman memnun kalıcağına inanıyorsanız deneme sunucu açarsınız 1 haftalık süre gibi kullanıcı beğenirse çalışır.çünkü verdiği paraya en azından aşağı yukarı ne kadar hizmet alıcağını görür tabi bizim insanımız bir hafta ilgilenip sonraki haftalar yatmayıda biliyor ya neyse(Kesinlikle sizin firmanızla ilgisi yoktur.Genel düşünce şeklimdir.)

• Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 7 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

vBasic adlı üyeden alıntı

AlperSoft adlı üyeden alıntı

İşini iyi yapan uzun sürede kazanıyor diye düşünüyorum.Fiyatlar konusuna gelince fiyatların tamamen orantısız olduğunu kanatindeyim ve a firması 10 liraya 10 luk işlem yaparken b firması 20 liraya satıp 5 lik işlemde yapabiliyor.Çoğu kalite diye söz edilen firma lar denemelik sunucu paketi bile açmıyor şimdi ben 20 lira çöpe vericeğime önce 5 lirayı çöpe atarım o paketten memnun kalmazsam 20 lıralığı alırım.A firması aynı özellikte 5 liraya sattığını ve cpu kullanım oranının 0.5 olduğunu 20 liraya satılan sunucuda ise cpu oranının 10 olduğunu bilirim.Şimdi pahalı diyede iyi olucak değil.Kimisi fazla da aç gözlü olabiliyor bana kalırsa.Lafın kısası siz çoğu kişi siiznle çalıştığı zaman memnun kalıcağına inanıyorsanız deneme sunucu açarsınız 1 haftalık süre gibi kullanıcı beğenirse çalışır.çünkü verdiği paraya en azından aşağı yukarı ne kadar hizmet alıcağını görür tabi bizim insanımız bir hafta ilgilenip sonraki haftalar yatmayıda biliyor ya neyse(Kesinlikle sizin firmanızla ilgisi yoktur.Genel düşünce şeklimdir.)

bizede deneme hosting hesabı açın diyorlar ama ben açmıyorum neden derseniz güvenlik nedeniyle bununla ilgili çok sorun yaşadık deneme vps açın

vds açın diyenlerin haddi hesabı yok

AlperSoft AlperSoft WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 1, (%100)

BilisimHosting adlı üyeden alıntı

bizede deneme hosting hesabı açın diyorlar ama ben açmıyorum neden derseniz güvenlik nedeniyle bununla ilgili çok sorun yaşadık deneme vps açın

vds açın diyenlerin haddi hesabı yok

Öncelikle ticarette eğer önemli bişey alıyorsanız önce denemelisiniz.(birçok yapı marketinde olduğu gibi) Veya denemicek kadar pahalı ise firma sizi referanslarına götürür orada çalışan ürünü denersiniz.Teşhir ürünü denilen bir bişey vardır ticarette.Sizde ticarette buna göre masrafınızı yapar bir adet teşhir için artık 1 adet vps mi olur artık bir sunucu feda edersiniz bilemiyorum işleyişinizin nasıl olduğunu o tamamen bağımsız olur kişiye özel 1 saatlik vps verebilirsiniz kullanıcı upload yada download yapacağı sitedki hızını test eder beğenirse alır.Hosting alıcak kişide 1 hafta mı artık paketini dener hızına bakar cpu kullanımı vs gibi şeylerine bakar memnun kalırsa yoluna sizinle devam eder.Bu tamamen satış politikasıdır.Siz en basit bir mobilya alcağınız zaman sadece resmine bakarak alabilir misiniz yani firmalar özelliklerini yazıyor bu kadar
En kolayından bir firma cpu oranını yüzde 10 dediği zaman diğer firmada yüzde 20 dediği zaman aa yüzde 20yi alalım diyorlar fakat bu düz matematik değil ki yüzde 10 ile 20 tane script çalıştırabilirken yüzde 20 cpu oranı veren firmada aynı scriptlerden 10 taneisni çalıştıramıyorsunuz.
Tabi benim dediğim sistemi neden hosting firmaları yapmıyor yada yapamıyor.Yeteri kadar büyük firma değilller ya bununla ilgilenicek birisi yok veya masraf yapmadan kısa yoldan ne kadar fazla para kazanırız düşüncesinde olabiliyorlar.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al