-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Artık kimse ucuz almıyor merak etmeyin çoğu kişini ağzı yandığı için kaliteli firmalara yöneliyorlar.Çoluk çocuk pek iş yapamaz artık .Referanslarına geçmişine bakın.Bol bol araştırın.Hosting firmalarını değerlendiren siteler var.Bu sitelerden yararlanıp geçmişine bakabilirsiniz.Kaç kişi memnun kaç kişi değil öğrenebilirsiniz.Sonuç olarak güvenmediğiniz yerden almayın
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
vergi levhası olmayan bir şirketten kim sunucu kiralar şaşıyorum :cool:
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İşini iyi yapan uzun sürede kazanıyor diye düşünüyorum.Fiyatlar konusuna gelince fiyatların tamamen orantısız olduğunu kanatindeyim ve a firması 10 liraya 10 luk işlem yaparken b firması 20 liraya satıp 5 lik işlemde yapabiliyor.Çoğu kalite diye söz edilen firma lar denemelik sunucu paketi bile açmıyor şimdi ben 20 lira çöpe vericeğime önce 5 lirayı çöpe atarım o paketten memnun kalmazsam 20 lıralığı alırım.A firması aynı özellikte 5 liraya sattığını ve cpu kullanım oranının 0.5 olduğunu 20 liraya satılan sunucuda ise cpu oranının 10 olduğunu bilirim.Şimdi pahalı diyede iyi olucak değil.Kimisi fazla da aç gözlü olabiliyor bana kalırsa.Lafın kısası siz çoğu kişi siiznle çalıştığı zaman memnun kalıcağına inanıyorsanız deneme sunucu açarsınız 1 haftalık süre gibi kullanıcı beğenirse çalışır.çünkü verdiği paraya en azından aşağı yukarı ne kadar hizmet alıcağını görür tabi bizim insanımız bir hafta ilgilenip sonraki haftalar yatmayıda biliyor ya neyse(Kesinlikle sizin firmanızla ilgisi yoktur.Genel düşünce şeklimdir.)