Öncelikle ticarette eğer önemli bişey alıyorsanız önce denemelisiniz.(birçok yapı marketinde olduğu gibi) Veya denemicek kadar pahalı ise firma sizi referanslarına götürür orada çalışan ürünü denersiniz.Teşhir ürünü denilen bir bişey vardır ticarette.Sizde ticarette buna göre masrafınızı yapar bir adet teşhir için artık 1 adet vps mi olur artık bir sunucu feda edersiniz bilemiyorum işleyişinizin nasıl olduğunu o tamamen bağımsız olur kişiye özel 1 saatlik vps verebilirsiniz kullanıcı upload yada download yapacağı sitedki hızını test eder beğenirse alır.Hosting alıcak kişide 1 hafta mı artık paketini dener hızına bakar cpu kullanımı vs gibi şeylerine bakar memnun kalırsa yoluna sizinle devam eder.Bu tamamen satış politikasıdır.Siz en basit bir mobilya alcağınız zaman sadece resmine bakarak alabilir misiniz yani firmalar özelliklerini yazıyor bu kadar
En kolayından bir firma cpu oranını yüzde 10 dediği zaman diğer firmada yüzde 20 dediği zaman aa yüzde 20yi alalım diyorlar fakat bu düz matematik değil ki yüzde 10 ile 20 tane script çalıştırabilirken yüzde 20 cpu oranı veren firmada aynı scriptlerden 10 taneisni çalıştıramıyorsunuz.
Tabi benim dediğim sistemi neden hosting firmaları yapmıyor yada yapamıyor.Yeteri kadar büyük firma değilller ya bununla ilgilenicek birisi yok veya masraf yapmadan kısa yoldan ne kadar fazla para kazanırız düşüncesinde olabiliyorlar.
En kolayından bir firma cpu oranını yüzde 10 dediği zaman diğer firmada yüzde 20 dediği zaman aa yüzde 20yi alalım diyorlar fakat bu düz matematik değil ki yüzde 10 ile 20 tane script çalıştırabilirken yüzde 20 cpu oranı veren firmada aynı scriptlerden 10 taneisni çalıştıramıyorsunuz.
Tabi benim dediğim sistemi neden hosting firmaları yapmıyor yada yapamıyor.Yeteri kadar büyük firma değilller ya bununla ilgilenicek birisi yok veya masraf yapmadan kısa yoldan ne kadar fazla para kazanırız düşüncesinde olabiliyorlar.
yapı marketi ile hosting firmalarını karıştırmayınz. zaten müşterilerimize sorun çıktıgı zaman hizmeti iade etmek istiyorsanız zaman sorunsuz iade ediyoruz .
hosting de deneme olur ama kusura bakmayın vps de ve vds deneme olmaz
bunu sizde biliyorsunuz
Ek Olarak:
sağlık sorunlarım nedeniyle kapandı 1 yıl içerisinde yeniden yapılanmaya giderek açılacaktır