-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar bir konu hakkında bilginize başvurmak istiyorum aylık şuan 100.000 tekil hiti olan bir sitem var servis sağlayıcısı olarak Google cloud kullanıyorum. Sitemi Türkiye’deki bir hosting firmasına taşımak istiyorum aklımda birkaç firma var ama sizlerde danışmak istiyorum. Yada taşımamalı mıyım?
Öncelikle Wordpress tabanlı bir site için VPS mi? Yoksa VDS mi kullanmalıyım?
Aklımdaki hosting firmalarına gelecek olursak
Turhost
Veridyen
Güzelhosting
Alastyr
Herkes kendi deneyiminden yola çıkarak bir fikir verirse çok sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
butik
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
güzelhosting tavsiyemdir. Kullanıyorum gayet memnunum. Ayrıca TR ip de olması SEO bakımından senin için daha yararlı olacaktır. İnsanların bulunduğu konum ve sitenin bulunduğu konumun arama sonuçları değiştirdiğini biliyorsunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
P** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
siteyi incelemeden bişey demek doğru değil ama full optimize bir siten varsa 1 gb lık giriş seviyesi vps bile rahatlıkla yetebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Benzer hitlerde olan sitemi TR'deki bir firmadan Vultr'ye taşıdım. TR'deki sunucu VDS 3gb ram'li ve cpanel ile çalışıyordu. Şuan panelsiz 2gb ramli VPS ile oldukça iyi durumda. Site hızı da %20-30 kadar arttı. Almanya lokasyonda şuan. Normalde cpanel'in fiyat artışı ile birlikte aylık yaklaşık 130-140 TL verecekken şuan 10 dolar pakete ve 2 dolar yedeklemeye veriyorum. Neredeyse yarı yarıya fiyat farkı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bir eğitimde sponsor olduğundan beri turhost favorim.Tabiki belirli bir sebebi yoksa yabancı firmalar daha cazip
200$ Google Cloud kodları için profilimi ziyaret edebilirsiniz.