yilmaz70 adlı üyeden alıntı
Yapabiliyorlarsa sizin hesabınıza ait I/O Usage biraz yükseltsinler diyeceğim ama zor biraz.
Maalesef son 2-3 aydır Güzelnet de performans problemi yaşanıyor. Buna çözüm bulmaları gerekiyor.
Hangi temayı kullanıyorsunuz bu arada belki bildiğimiz bir tema ise yardımcı oluruz.
Hocam readyseo temasını kullanıyorum. Temada sadece cdn ile font çağırılıyor. O kadar hafif bir tema. Ayrıca sitem daha 13 günlük doğru düzgün hiti bile yok. Litespeed cache kullanıyorum. Normalde roket gibi açılması lazım ama ilk etapta 5-10 sn bekletiyor. Bu süre zarfında zaten io usage %100 olmuş oluyor. İşin komik tarafı desteğe yazıyorum sürekli js, css falan diyorlar. Kardeşim ben zaten onları biliyorum. Hız skoru zaten %100 çıkıyor. Diğer sitemde böyle bir sorun yok. Hatta onda hız skoru %47 lerde ama hızlı yinede. Acaba bu kullandığım hostta bir sorun olma ihtimali var mı?
cliaweb adlı üyeden alıntı
Merhaba
volbiex
İops mantığı gereği saniyede diske girilen ve çıkan veriyi ifade eder. Doğal olarak saniyedeki okuma yazma diyebiliriz. İops u etkileyen faktörler bir çok olabilir, mail aktiviteleri, ftp işlemleri, ddos saldırıları gibi ...
Eğer firmanız herhangi bir saldırı yok diyor ise mail aktiviteleri sorunludur, o da yok ise hesabı yedekleyip tamamen silip tekrar oluşturulmasını firmanızdan rica edebilirsiniz. Bu işlem yine firmanın insiyatifindedir.
İyi çalışmalar dileriz.
Sitem daha 12 günlük. Dddos, mail, ftp gibi bişe olacağını sanmıyorum. Hesap silme işiyle düzelebilir mi emin değilim ama kendilerinde sıkıntı olduğuna eminim. Adamlar kabullenmiyor css, js diyip duruyorlar sanki biz bilmiyoruz js, css, html sıkıştırılması gerektiğini, kaldı ki temada js kullanılmamış, kaldı ki diğer sitemde de aynı hosting paketi var. Tıkır tıkır çalışıyor.