paus1453
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben Sana 3-4 Aylık Fiyatına Yılda 1 Ödemeli Türkçe Cpanel Ayarlarım İstersen ?
MetinY
Rap Sanatçısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hostinger TR adlı üyeden alıntı
Her zaman elle onay sistemimiz bulunmaktaydı. Yakın zamanda bu onay sistemini kolaylaştırdık. Bazı kullanıcılarımız veri girişinin zorunlu olduğunu fark etmiyordu ve alan adı kayıtları gecikiyordu. Artık, sistem veri girişinin yapılıp yapılmadığını otomatik kontrol ediyor ve kullanıcıyı bilgilendiriyor. Kullanıcı veri girişini tamamladığı için, biz de alan adını çok daha hızlı kayıt edebiliyoruz.
Maalesef çok fazla web sitesi kurulumu hakkında destek sağlayamıyoruz. Daha çok sunduğumuz servisler hakkında teknik destek sağlıyoruz.
Tamamda, bunu şu şekilde yapın bari. Siteniz kotanızı aşacaktır Lütfen paketinizi yükseltin yada başka bir bilişim'den host alın. Ayrıca ben 1 yıldır hostinger kullanıyordum. Onay sistemini yeni görüyorum. zaten bide 1-2 ay FTP desteğini tamamen bedava projelere kapattınız. bu tamamen ayrımcılıktır.
Muzikk.life - Her yerden, her telden!
MetinY
Rap Sanatçısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O zaman bütün w*rez siteleri vb hepsinin hostu kara listede mi ? Hepsi facebook ve diğer sosyal alanlarda yasaklanıyor mu ? hayır. Google ve Facebook domain bedava olduğu için yapıyor. Bunu Spam olarak algılıyor. O Yüzden hata veriyor. yoksa o yüzden değil.
MetinY
Rap Sanatçısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Peki, bunların hepsini insanların mail'ine attınız mı ? sunucularımız belirli bir çalışma nedeniyle bakımdadır. bunu yapsaydınız insanlar anlardı ki çalışmalar var. Onu geçtim. İnsanların sitesini öyle pat diye kapatamazsınız. onlara mail olarak son yedeğini vs atmalısınız. Adam orada o kadar emek harcıyor ve siz bunu bir pat ile bitiriyorsunuz. Arkadaşımdan biliyorum, sabah akşam uğraştık ve 1 gün sonra kapandı Oda bende dellendik. Ben kapatmayın demiyorum. tabi bakıma alacaksınız. ama insanları bilgilendirin.
MetinY
Rap Sanatçısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Fakat, Siteleri kapattığınızda hesaplara da giriş yapılmıyordu. Yoksa biz onuda düşündük.