Tamamda, bunu şu şekilde yapın bari. Siteniz kotanızı aşacaktır Lütfen paketinizi yükseltin yada başka bir bilişim'den host alın. Ayrıca ben 1 yıldır hostinger kullanıyordum. Onay sistemini yeni görüyorum. zaten bide 1-2 ay FTP desteğini tamamen bedava projelere kapattınız. bu tamamen ayrımcılıktır.
Sanırım hosting hesabı onayından bahsediyorsunuz. (Alan adı kaydı onayından bahsettiğinizi sanmıştım.) Evet, bu yeni bir sistemdir.
Üzülerek belirtiyoruz ki maalesef -özellikle ücretsiz planı tercih eden- bazı kullanıcılarımız, servislerimizi kötü amaçlı kullanıyor ve bu da sunucularımızın diğer servisler tarafından kara listeye alınmasına neden oluyor. Son dönemde bu durumla çok fazla karşılaştık ve bir önlem almamız zorunlu hâle geldi. Hızlı bir önlem olarak her ne kadar istemesek de öncelikle FTP erişimini ücretsiz plan için kapattık. FTP erişimini kapattığımız süre boyunca da daha kullanışlı bir önlem üzerinde çalıştık ve bu onay sistemini geliştirdik. Yeni oluşturulan hosting hesapları artık 10'dan fazla kural tarafından inceleniyor ve sistemimiz %90 oranında kötü amaçlı kullanıcıları tespit ediyor. Bu sistemi test etme aşamamızda FTP erişimini de tekrar aktifleştirdik. Bu süre boyuncaki sabrınız ve anlayışınız için tüm Hostinger kullanıcılarına teşekkür ederiz.
Bu önlemi almamız, sizlere daha iyi bir servis sağlamak istediğimizdendir. Sitenizin adresini Facebook vb. sitelerde paylaştığınızda, Facebook'un sitenizin bağlantısını engellemesi sizi rahatsız etmiyor mu? Maalesef bu durum servislerimizi kötüye kullanan kullanıcılardan kaynaklanıyor. Mümkün olduğunca tehditleri en aza indirgeyip sizlere daha iyi servis sunabilmek için çalışıyoruz.