kısaca şunu demek isterim diyelimki ben a şahsına gittim host alıcam bana verceği host sınırsız alana sahip sınırsız alan sahip dedimmi o diski sadece bana vermiş olması gerekiyor yani o disk de başka hiç bir kullanıcının hostu barınamaz dediği şey bunu içeriyor. bu disk ler elbetde dolucak her dc nin yapısı farklıdır mesela a dc si geçer arkadaş sunucu özellikelri şu sana verceğim sunucu diskide 1 trb 2. bir disk takamazsın der dieğr dc derki bende 1 trb disk veriyorum 1 trb disk doldudan sonra 2. - 3 cü diskelri falnda taka bilirsin ama bunalrda dolucak nereye kadar. zaten sınırsız olayı yokdu bu olayı hostgator çıkarttı şimdi derler dünyanın en iyi yeri falan hadi gidin görelim oda veriyor sınırsız alan en ufak bişide bak nasıl yiyorsunuz tekmeyi :D ve bizim türk milleti bağzı şeylere hemen aldanıyor bütün sorun bu yüzden oturup mantıklıca düşünse tmm anlamadığım nokda şu web sitesi belli dir daha zaten 1 domain sitesi için sınırsız alanı napıcan be arkadaş bu arda sınrısız alan diye alıyorsunuz ya şunu söleyim.
Dip Not : hostda video dosyası , mp3 , veya başka dosyalar barındırılması yasak sadece site dosyaları barınır ha 3-5 tane video dosyası mpc oal bilir ama videolarda 10 weya 20 mb yi geçemez anca buna tölerans tanırlar :) uzun lafın kısası sınırsız lafına aldanmayın.