-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Web Tasarım, Sosyal Medya Dan.
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Natro.com Canlı Desteğe Bakmıyor Bile 2 Saat Bekledim Çok İlgisizler Size Tavsiyem Kullanmayın Arkadaşlar Paranız Çöpe Gider Başka Firmaları Kullanın Müşteri Desteğe Bakıyorlar En Azından Ayrıca Kredi Kartından Ödeme de yapılmıyor yapamadım bir türlü
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / K
-
Meslek
Web Editörü
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Canlı destek bazen boş oluyor ama mail atınca dönüyorlar. Yani bana hızlı dönmüşlerdi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Tasarım - Site Yapımı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
pek çok firma ile çalıştım. Müşterilerimin aldığı hostingler de dahil olmak üzere bir değeldnrime yaparsam natro pahalı ve gereksiz. Wordpress hostinginde kapsamlı cache yapıyor. Onun dışında bi numarası yok. Godaddy de gereksiz pahalı. Wp kurunca wordpress eğiticisi eklentisi gibi saçma eklentiler yüklü oluyor. Güzel net iyi ve desteği hızlı. Odea web de aynı şekilde. Megatr desteği yavaş ama sunucualar iyi. Turhost da destek de yavaştı. Kırımsal firmalar genelde onla çalışıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Web Tasarım, Sosyal Medya Dan.
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hostbac Kullanacağım Bizim Arkadaş Kullanıyor Memnunmuş
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Güzel.net ile çalışıyorum oldukça memnunum 10 dakika bile olmadan saat farketmeksizin dönüş yapıyolar.
Günde 14 TL'ye reklam vermek ister misiniz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
..
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam
https://www.cenuta.com/ denemeni öneririm adamlar işini hakkıyla yapıyorlar aynı zamanda hem yüksek performans hem uygun fiyat
2 kişi bu mesajı beğendi.
www.birkadin.org www.kampalanlarim.com
Umutk
Girişimci
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
3 yıldır Güzel Hosting ile çalışıyorum, çok kaliteli hizmeti var
İNGİLİZCE SİTEDEN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Guzel hosting'de 1 saat arayla cevap vermişlerdi birkaç soruma. Genelde hemen destek almam gereken sorunlar değildi ama hem hızlı cevap hem de sorunumu çözmeye yönelik girişimleri beni oldukça memnun etmişti.
Guzel hosting hem fiyat hem teknik destek olarak gayet iyi. Şu ana kadar memnunum umarım bu çizgilerini bozmazlar ve sürekli çalışırız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Odeaweb
Cenuta
Bu ara en iyi performans ile en hızlı destek veren firmalardır. İkisini de tavsiye ederim.
Natro maalesef yıllardır adamına göre muamele yaparak hizmet verdi. Mesela en basiti mail sıkıntısı vardır ama destek vermezler, google amca üzerinden bakarsanız birilerinin bulduğu çözümlere göre siz bir şeyler yapmaya çalışırsınız.
Açık söylemek gerekirse ben yıllar önce mahkemelik olacaktım; o ara çalışan 2 personele dua etsinler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Fahri Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bu tarz konular biraz bıçak sırtı konular.
Şirketler ticari itibarı söz konusu olduğunda biraz agresif olabiliyorlar. O sebeple yorum yazarken, biraz dikkatli olmakta fayda var.
Ben kendi yaşadığım bir olaydan bahsetmek isterim.
Yıllar evvel çok güzel bir keyword domain aklıma geldi. Dedim bir sorgulayayım bakayım ne durumda. Söz konusu şirket üzerinden domaini sorguladım, baktım boş. Dedim hemen alayım çok güzel domain.
Dışarı çıktım ATM'den hesabıma para attım, geldim. Bilgisayar başına geçtim, domaini alacağım. Domain satın alınmış. Whoİs sorgusunda kayıt yapan firma olarak bilin bakalım hangi firma çıkıyor? :)
O günden beri kendilerinden hep uzak durmuşumdur. Hosting sattıkları 1-2 sunucuyu gördüm. Rack sunucular haricinde bildiğimiz tower kasaları server olarak kullanıyolar. Masaüstü bilgisayar deyince gözünüzde canlanan kasa tipi var ya o kasalar işte. Yedek power vs hak getire anlayacağınız.
Şahsen hosting olarak Veridyen ve Güzel.net, domain alışverişlerim için İsimTescil ve Godaddy kullanıyorum. Sunucu ihtiyaçlarım için de bu zamana kadar DGN ve SPD ile çalıştım. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.