-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
68, (%100)
F/P olarak ben de GuzelHosting'i tavsiye ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Enerji
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
veridyen.com önerebilirim turhost.com üzerinden oraya geçtim fiyatları gayet uygun
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Balon İmalat & Üretim
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Veridyen 'i uzun süredir kullanıyorum.
Şahsıma ait 30 tane site, 1 tane e ticaret sitesi var. Arkadaşlarım felan da kullanıyor şuana kadar hiç sıkıntı yaşamadım diğer arkadaşlarımında yaşadığını düşünmüyor çünkü yaşasalar bana ulaşırlar :)
Çözümleri çok hızlı ve pratik oluyor genelde. Destekleri çok hızlı, çözümsüz hiç bir şey bırakmamaya özen gösteriyorlar diyebilirim.
Kullanım anlamında panelleri çok basit ve rahat.
Balon İmalat & Üretimi
www.balonsatis.com
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Benden yillardir deneyimime gore tavsiye isterseniz .Simdi herkesin kendine gore kullanmis oldugu host sirketi o kisiye guzel gelir her kisinin kullanmis oldugu hosting sirketi sitelerine gore ayni olmaz gercekten bir sirketi denemek istiyorsan oncelikle istedigin bir sirketten deneme amacli 1 ay ucret odeyip 1 paket alin ve sitelerinizin 1 yada 2 sini ilk bastan hostinge yukleyin ve kullanin memnun olmazsaniz 1 aylik ucretiniz bosa gitmis olur. Ben devamli o sekil yaparim deneme amacli cok turk sirketini kullandim hicbirinden memnun olmadim cunku benim sitemin yapisina uygun degillerdi yillardir godady deyim herseyi guzel ama biraz sitelerin trafigi yukselince siteler yavasliyor onun harici iyi delux paketini kullaniyorum anlik 500 kisiye kadar hic sorun olmuyor.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
gakgos
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Veridyen'e geç kafan rahat olsun :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
U** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Uzun bir süre İsimTescil kullandım. Performans olarak çok gerilediler artık. İhtiyaçları karşılayamaz hale geldiler. Tamam teknik destek konusunda gerçekten iyiler 30dk içerisinde geri dönüş falan ama yetersiz. Son olarak pure html siteme hack yapıldığını bunun sebebinin sunucularınızın güvenliğinden ötürü kaynaklandığını söylediğimde bana verdikleri cevap şu oldu; sitenizde ki input girişlerinin güvenlik kontrolünü alın. !!! :o tamamen html diyorum input yok diyorum sorun sizden ötürü diyor. aynı sunucuda barınan bir çok sitenin aynı şekil hacklendiğini söylüyorum inceleyeceğiz diyorlar vs. vs.
şu sıralar bende yeni bir hosting firması arayışındayım. goDaddy, natro, turkhost kullandım memnun kalmadım. Limonhost var şuanki projeyi onda yayınlamayı düşünüyorum. Bakalım umarım beklentilerimi karşılar.
Birde radore ile çalışma imkanı yakalamıştım bir projede. Radore'da gerçekten iyi. Yalnız fiyatları çok pahalı.