Jevel
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Üniversite
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İsimtescilde yaşadığınız sorunlar neler ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Ürününüz eğer domain ise yurt içi İHS yurt dışı Godaddy.
Host ise Net İnternetin sunucuları kalitesi ve uygun fiyatı yönünden oldukça uygun. ( Tavsiye ederim )
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benim kredi kartım yoktu banka hesabım var.Çoğu firmada banka hesabı ile çalışmıyor.O yüzden isimtescil ile çok çalıştım.Domain işinde iyilerde host konusunda kötüler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
e-ticaret içerik editörü
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hocam birkaç aydır kullanıyorum netinterneti herhangi bir sorun yaşamadım şuana kadar. Tabii yinede tüm yorumları dikkate alarak karar vermeni tavsiye ederim. İyi çalışmalar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
1 Yılı aşkın netinternet sunucum var ticketlere hızlı cevap ve olumlu sonuçlar alıyorum. Herşeyden önemlisi işi bilen her türlü soruna karşı çözüm üreten bir ekip karşınızda...
İsimtescil kulanıp memnun olan pek olumlu cevap alan olmadı kısıtlamalar herşeyi paraya dökmüşler açıkçası...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
isimtescil host konusunda sıkıntılı olur olmadık zamanda sisteme girmiyor sitene ulasamıyorsun.Adamların kendi sitesine bile giremiyorsuın.Şimdilerde de oluyor mu bilmem
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
netinternet ile bir dönem çalıştım. isimtescilden sadece domain alıyorum. Bence net internet kalite ve fiyat olarak daha iyidir.
Hepgel
bilgisayar elektrik elektronik
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Elektrik Elektronik
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Selamlar bende yorum yapayım arkadaşlar önceden de benzer yorum atmıştım host alırsanız neetinternet tavsiyem olur ben birden fazla host değiştirdim sürekli sorunlar sıkıntılar yaşadım ancak sorun 0 destek konusunda ise TuRKiSHPaNeL arkadaşımınız dediği gibi işi bilen elemanlar var ve çok hızlı yanılt ve çözüm veriyorlar yani kısaca, destek konusunda süperler, bu firmayı yani Netintnet'i bir arkadaşım tavsiye etmişti sağolsun dedikleri kadar çıktılar, tavsiyem budur, tabiiki bir çok iyi firmalarda vardır elbette ancak kullandığım ve sorun yaşamadığım ve istediğim performansı aldığım için yazıyorum ve kendilerini destekliyorum.
isim tescil'e gelince,
kötülemek gibi olmasın ama isimtescil'in dada sitelerine bile erişim arasıra girmiyor çok yaşadım bazı eklentiler v.s çalışmıyordu kullanmıştım sorun yaşayınca bir daha ordan host almamaya karar verdim kısaca bedava verseler kullanmam artık ancak domain alınabilir.
ben domainleride İhs den alırım işimi sağlama bağlarım deneyin pişman olmazsınız arkanıza yaslanın ve keyfinize bakın. :)
kısadan not görüşüm:
Host: Netinternet
Domain, İhs
Selamlar