Selamlar bende yorum yapayım arkadaşlar önceden de benzer yorum atmıştım host alırsanız neetinternet tavsiyem olur ben birden fazla host değiştirdim sürekli sorunlar sıkıntılar yaşadım ancak sorun 0 destek konusunda ise TuRKiSHPaNeL arkadaşımınız dediği gibi işi bilen elemanlar var ve çok hızlı yanılt ve çözüm veriyorlar yani kısaca, destek konusunda süperler, bu firmayı yani Netintnet'i bir arkadaşım tavsiye etmişti sağolsun dedikleri kadar çıktılar, tavsiyem budur, tabiiki bir çok iyi firmalarda vardır elbette ancak kullandığım ve sorun yaşamadığım ve istediğim performansı aldığım için yazıyorum ve kendilerini destekliyorum.

isim tescil'e gelince,

kötülemek gibi olmasın ama isimtescil'in dada sitelerine bile erişim arasıra girmiyor çok yaşadım bazı eklentiler v.s çalışmıyordu kullanmıştım sorun yaşayınca bir daha ordan host almamaya karar verdim kısaca bedava verseler kullanmam artık ancak domain alınabilir.


ben domainleride İhs den alırım işimi sağlama bağlarım deneyin pişman olmazsınız arkanıza yaslanın ve keyfinize bakın. :)

kısadan not görüşüm:

Host: Netinternet
Domain, İhs