-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Merhaba arkadaslar, reseller almaya karar verdim fakat aklimda binlerce soru var. Bir cok konuyu okudum ama yinede emin degilim. Bana bu konuda basliktada belirttigim gibi net bilgi sahibi olanlar yardimci olursa sevinirim.
Aklimdakiler;
Resellerhosting.com.tr
Guzel.net.tr
Domain hizmetleri
Turknethost.com
Vb. Digerleri...
Genel olarak hizlari, cpu kullanim izni , islemcileri, fiyatlari, kampanyaları, musteri memnuniyeti, disk alani, subdomain, site bsrindirma adedi vs gibi bilgiler lazim.
Acil tavsiye ve tecrubelerinizi bekliyorum.
TURKCLOUDS.COM | HOSTİNG, DOMAİN, RESELLER, SUNUCU | UYGUN FİYAT GARANTİSİ | 7/24 MÜŞTERİ DESTEĞİ
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Logistics & Transportation
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Merhabalar,
resellerhosting.com.tr'yi yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum. Hatırladığım kadarıyla 2 defa kesinti yaşadım, birisi yıllık periyodik bakımdı (1 saat civarı) diğeri ise çok kısa süreli bir kesintiydi.
Fiyat / Performans olarak tercih edilebilir (platin paket %40 indirimli) Harun Bey gerçekten işinin ehlidir.
Bende ikinci reseller hesabımı alacağım, onu da veridyen.com üzerinden düşünüyorum; birçok kullanıcı oldukça memnun olduğunu belirtmiş.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Telekomünikasyon
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Veridyen i öneriyorum, şuanda herhangi bir sıkıntı yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Cevaplariniz icin sagolun ama acaba resellerhosting.com.tr nin kulandigi diskler nedi ssd mi raid mi raidse raid kac gibi.
Islemcileri ne durumda yani hizlimi kullanilan sunucular vs.
TURKCLOUDS.COM | HOSTİNG, DOMAİN, RESELLER, SUNUCU | UYGUN FİYAT GARANTİSİ | 7/24 MÜŞTERİ DESTEĞİ
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Evet kisaca aslinda istedigim hizlari yani hizli olsun fiyati da guzel olsun kampanyali olsun teknik destegide idare eder olsun yeter benim icin.:)
Karakurt
www.cemkarakurt.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Resellerhosting.com.tr - 1 sene kullandım hiç sıkıntı yaşamadım öneririm.
Guzel.net.tr - Kullanmadım ama hız ve destek olarak öneriliyor.
Domain hizmetleri - duymadım
Turknethost.com - duymadım
Bunlar dışında veridyen önerebilirim. Destekleri ve optimizasyonları gayet iyi.
kişisel blog - https://www.cemkarakurt.com.tr - HOSTING FİRMASI ÖNERİLERİM : https://goo.gl/67KMKp
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Fiyatları nedir şuan cepten giriyorum o yüzden karşılaştırma fırsatım olmadı o yüzden net birşey söyleyemiyorum ama bizzat kendim kullandığım alaystr tavsiye ederim. 2 yıldır tek kesinti yada herhangi bir ticket açma gereği bile duymadım. Hiç sorunsuz. Ayrıca ücretsiz lets encrpt ssl sertifikası da ücretsiz veriyolar. Fiyatlarına bir bak bütçene uygunsa ona göre plan yap.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Cok sagolun fiyatlar degisiyir kimisi limitli kimisi limitsiz gibi seyleri var yani tevrubeli olanlar daha iyi bilir aslinds