xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
SEO hosting diye bir şey olduğunu düşünmüyorum :D umarım yanılıyorumdur. Sunucuda illegal site barınmasın yeter benim bildiğim kadarıyla.
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
Sedat
Güzel Hayat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bİlgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
teşekkür ederim hocam yorumlarınız için satıcı ile görüştüm diğer platformda satın alan arkadaşlar ile de görüştüm uygun geldi satın alımı gerçekleştirdim diğer satın alan çoğu kişi ile görüştüm hepsi çok memnun hayırlısı diyelim ama ilgili bir satıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Bilişim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
I** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
valla dostum eğer doğruysa ben 90 tl lik olanı alırdım da sanmıyorum o fiyata onu vermezler yıllık birde dümene gelme normal reseller alamıyon o fiyata seo resellerimi vericekler hemde bu devirde :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
eka7a
openix.io
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sedat adlı üyeden alıntı
@dogubaklaci diğer bir platformda baya satışı var peynir ekmek gibi satıyor ama aşağıdaki sorular takıldı aklıma işte
5 Adet Paylaşımlı İp Adresi ( paylaşımlı olması kötü mü )
4 site için yeterli mi
Tüm hosting paketlerinde paylaşımlı ip kullanılır ve sunucudaki herkes paylaşılan ip adresini kullanır. En fazla son iki rakamı değişebiliyor bazen.
Almayı düşündüğünüz pakette büyük ihtimal ip blokları farklıdır ama yine bu ip adreslerini tüm sunucu kullanıyordur. Detayı satın almak istediğiniz firmaya sorun.
dogubaklaci adlı üyeden alıntı
Paylaşımlı olması tabii ki iyi şöyle açıklayabilirim normalde sunucu üzerinden verilen ip adresini kullanırsınız bu da örneğin reseller üzerinde 10 tane site var 10una da aynı ip adresi demek yani seo için paravan blog ya da backlink amaçlı site açacaksanız bunların bir faydası olmayacaktır fakat paylaşımlı ip ile bu sorun çözülmüş olacaktır. Ayrıca paylaşımlı ipler de ek olarak belli bir ücretle satılmaktadır. Ücretsiz olması epey güzel..
Siz sanırım sabit ip adresiyle karıştırdınız. Paylaşımlı ip adresi sunucudaki herhangi bir siteden dolayı blacklist'e girerse ip adresini kullanan herkes zarar görür. Sabit ip adresindeyse sadece size aittir ve diğer sitelerden etkilenmez. Ek olarak paylaşımlı ip adresi ücretle satılmaz, ücretli satılan sabit ip adresidir.
Openix.io | $9.90 PositiveSSL | $12.90 RapidSSL
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
İlla seo hosting kullanacağım diyorsanız mutlaka blacklist kontrollerini yapın.
Ben bir kaç firmayı incelediğimde listede olanlara denk gelmiştim, bu yüzden dikkat etmenizi öneririm.
Seo hosting diye bir şeyin katkısı olacağına inandığımdan değil yanlış anlaşılmasın. Sadece hizmet veren firmalar kendileri listede mi diye merak etmiştim.
Umarım düzeltmişlerdir.
İyi forumlar herkese.