-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Wordpress sitesi sahiplerinin en çok sıkıntı çektikleri konu hız sorunudur. Bu konuda uzun süredir araştırma yapıyorum ve sonunda bizlere doğru hizmeti sunan hosting firmasını buldum. Tabiki bu firmanın ücretlerini herkes karşılayamaya bilir ancak ciddi hitleri olupta veya sağlam projeyle yola çıkanlar için ideal çözüm diyebilirim. Öncelikle kendim ciddi bi proje geliştirmek için imkanlar dahlinde wordpressi tercih ettim neden ? hem temaları daha güncel hemde istemediğiniz kadar eklenti mevcut. Peki bu eklentiler işin içine girince ne oluyor sitede ciddi yavaşlamalar oluyor ve wp super cache gibi ön bellek eklentileri kullanıyoruz ancak benim kullanıcılarım olucak online olucak ve ön bellek üzerinde işlem yapmayacaklar diyorsanız bu yavaşlık kaçınılmazdır kullanıcılar için. Ayrıca bizlerde içerik girerken ön bellek üzerinde çalışmayız ve herzaman yavaşlığın farkındayız neden daha hızlı halletmeyelim işlerimizi ? Tüm bu sorunları bir nebzede olsa azaltacak hosting buldum. Bu adamlar sunucuları sadece wordpress için geliştirmişler ve üzerinden gereksiz şeyleri silip atmışlar ne gibi cpanel gibi bir çoğumuz kullanıyoruz ama çoğu özelliğide gereksiz aslında. ilk olarak hosting aldım türkiyede bulunan bi firmadan yaklaşık 120 tl ödemesi oluyor ama bu rakam
ciddi düşündüğünüz proje için yetmiyor ve sizde bulut sunucu gibi çok uğraştırıcı ve benim gibi bilginiz az ise yapamayacağınız tonla para istenen sistem. Satın aldığım hosting cpu kullanım oranı %25 di ve bu siteye yetmıyordu bunun için bir kaç ay ek cpu ile deneme yaptım onun fiyatıda 43 lira civarındaydı (%50 ek cpu) bu ücrete aldığım hizmette tam tatmin değildim çünkü biraz hızlanmıştı ama hala yavaştı. İşte tam bu noktada yeni firmayı keşfettim ve sitenin yedeğini zip olarak yükleme işlemini yaptılar sistemlerine ve cidden inanılmaz sonuç aldım yaklaşık ek cpu satın aldığım hizmete göre %40 civarında hızlanma söz konusu oldu. Bu beni gerçekten mutlu etti :) eminim sizide edicektir!
Peki fiyatları ne ola o vakit ?
aylık 5000 ziyaretçi ( benzersiz ip )
5GB Disk
250GB Bandwidth
Bu paket başlangıç ve aylık 15$
25.000 ziyaretci
10GB Disk
500GB Bandwidth
2. paket aylık 30$
diye gidiyor ve milyonlara varan ziyaretçi paketi bile sizin için özel oluşturuyor.
Şimdi düşünelim sunucularla uğraşanlar zaten aylık ciddi rakamlar ödüyorlar ve birde onların güvenliği gibi ek sorunlar var bence onlara göre ucuz bile. Kurdan dolayı bize pahalı geliyor tabiki ama yıllık ödemelerde indirimleride mevcut. Eğer aylık ziyarettciniz 25000 civarında ise büyük ihtimal parada kazanıyorsunuzdur demektir ve bu rakamların bir kısmını ilk olarak siteden karşılayabilirsiniz.
Evet arkadaşlar elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. Eğerki GERÇEKTEN bu firmadan faydalanmak isterseniz bana dm üzerinden yazın. ( ayrıca ufak ücret karşılığında bu firma bilgilerini vermekteyim ve size yardımcı olamaktayım çünkü bende vaktimi size ayırmış olacağım )
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Sen bu firmanın neresi olduğunu söylemek için para mı isteyeceksin yani anlamadım?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hayır sadece ismini vermek için değil işleyici hakkında kişileri bilgilendireceğim hangi yolları izlemeleri gerektiğini anlatacağım. Yabancı firma olduğu için bazı şeyler karışık durumda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Konuya neden yazmadınız firmayı illa özel mesajmı atacağız
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaşlar bu benim tercihim böyle olmasını istedim. Konuyu baltalamak için yazmayın. Eğer ciddi düşünüyorsanız yazarsınız özelden.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
kardeşim aylık 5bin ziyaretçi için özel hostinge gerek yok türkiyeden sağlam firmalardan hosting aldığın vakit wordpresede sürüyle eklenti kurmadıktan sonra aylık 5 bin ziyaretçiyi haydi haydi kaldırır milletten boş yere para istemeyin.
yasinfe
Film dizi cenneti
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
yazılım
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Yanlış anlamayın ama hocam.
1- Sitenin ismini yazsanız insanlar ona göre pm atar gene istersen ücret karşılığı bilgi verirsin.
2- ''aylık 5000 ziyaretçi ( bunu büyük ihtimal gösterim olarak sayıyor. Bende yeniyim sistemde )
5GB Disk
250GB Bandwidth''
Demişsiniz sistem hakkında aklınızda en ufak bir soru işareti bile varsa millete neden ücret karşılığı bilgi veriyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaşlar siz ne kadarda yardım severseniz değil mi ? Şurda baksam yorum yaptığınız konulara yada açtığınız en ufak birşeyden ücret istiyorsunuz sizde. Ayrıca bu kadar takıldığınız ücret olayı sizin düşündüğünüz gibi değil.eğer adam akıllı özelden yazsaydınız ne istediğimi anlardınız sadece link vericektem referans linki onun üzerinden işlemlerinizi yapın dicektim ve bu karşıdakine hiç bir ek ücret ödemek anlamına gelmiyor. Ben sistemi tamamen bilmiyorum zaten sadece izleyecekleri yolları biliyorum. Bu herşeyi biliyor anlamına gelmiyo eğerki yazdıklarımı düzgün okusaydınız ben burda aylardır sorunum olan şeye çözüm bulmak için uğraştım ve buldum başkalarıda yararlansın istedim. Burda link vermek istemedem çünkü her önüne gelen site hakkında saçma yorumlar yazıcak ve benimde onlara cevap vericek vaktim yok. Benim gibi sorunu olanlar anlar zaten sizin gibi sadece bot yazdırıp üyelik sistemi olamayan ve cache eklentisiyle site götürmeye benzemiyor. En başında ciddi proje dedim ve bunlar için ciddi eklentiler gerekiyor. Yani blog demedim. Tekrar söylüyorum burda sırf yazmış olmak için yazmayın yanlış yere insanları karalamayın. Cidden merak eden varsa yazar bu kadar basit.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Desinatör
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Wordpress hız ne alaka pek anlamadım ama benim yaptığım bir iş sonucu ise kesinlikle gözle görülür büyük bir ölçüde hızlanma gördüm. Pek yakın zaman da hostla alakalı değilde Wordpress iç yapısı ile ilgili detayları paylaşacağım. Kişisek bloglarıma uyguladım ve neredeyse % de 100 sonuç aldığım sonuçlar var...