-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaşlar siz ne kadarda yardım severseniz değil mi ? Şurda baksam yorum yaptığınız konulara yada açtığınız en ufak birşeyden ücret istiyorsunuz sizde. Ayrıca bu kadar takıldığınız ücret olayı sizin düşündüğünüz gibi değil.eğer adam akıllı özelden yazsaydınız ne istediğimi anlardınız sadece link vericektem referans linki onun üzerinden işlemlerinizi yapın dicektim ve bu karşıdakine hiç bir ek ücret ödemek anlamına gelmiyor. Ben sistemi tamamen bilmiyorum zaten sadece izleyecekleri yolları biliyorum. Bu herşeyi biliyor anlamına gelmiyo eğerki yazdıklarımı düzgün okusaydınız ben burda aylardır sorunum olan şeye çözüm bulmak için uğraştım ve buldum başkalarıda yararlansın istedim. Burda link vermek istemedem çünkü her önüne gelen site hakkında saçma yorumlar yazıcak ve benimde onlara cevap vericek vaktim yok. Benim gibi sorunu olanlar anlar zaten sizin gibi sadece bot yazdırıp üyelik sistemi olamayan ve cache eklentisiyle site götürmeye benzemiyor. En başında ciddi proje dedim ve bunlar için ciddi eklentiler gerekiyor. Yani blog demedim. Tekrar söylüyorum burda sırf yazmış olmak için yazmayın yanlış yere insanları karalamayın. Cidden merak eden varsa yazar bu kadar basit.