Merhaba,
Hostta lokasyonun önemi nedir ? Yurt içi lokasyon hız bakımından yurt dışı lokasyondan dahamı iyidir. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk ederim.
Yerli Hostmu Yabancı Hostmu |
19 Mesajlar | 2.878 Okunma |
Merhaba,
Hostta lokasyonun önemi nedir ? Yurt içi lokasyon hız bakımından yurt dışı lokasyondan dahamı iyidir. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk ederim.
Site yabancı olacaksa tabiki yabancı host daha avantajlı
Lejyoner adlı üyeden alıntı adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Merhaba,
Genelde yurtdışı lokasyon daha yavaş diyorlar ancak bizim sistemlerde biz daha böyle bir sorun duymak görmedik. Gayet hızlı bir şekilde sistemler çalışıyor (lokasyon yakın ise)
hangi ülkeye hitap edeceğine göre değişir
Yabancı içerikli bir siteniz var ise yabancı hosting öneririm. Türkiye'den girişlerde de önemsenecek derecede hız sorunu olmaz.
almanya yada fransa seçmek istiyorum. sitelerim türkçe. yani uzak olduğu için yavaşlama sorunu yaşarmıyım onu merak ediyorum.
Hani derlerya sunucu ne kadar yakında cevap okadar hızlı olur. doğrumudur bu.
Lejyoner adlı üyeden alıntı adlı üyeden alıntı
almanya yada fransa seçmek istiyorum. sitelerim türkçe. yani uzak olduğu için yavaşlama sorunu yaşarmıyım onu merak ediyorum.
Hani derlerya sunucu ne kadar yakında cevap okadar hızlı olur. doğrumudur bu.
Merhaba,
Evet kesinlikle doğrudur isterseniz Bulgaristan üzerinden destek olabilirim.
Önemli olan sitenizen gelen hitin nerereden geldiği avrupadan gelen bir trafiğiniz var ise almanya, fransa vb. lokasyonları tercih edebilirsiniz. Türkiyeden gelen bir trafik var ise Türkiye lokasyonunuzu tercih etmenizi öneririm. Şuda bir gerçek ben Türk ziyaretçilere sahip sitemde Almanya lokasyon kullanıyorum yıllardır bir eksisini henüz görmedim.
siteniz türkçe ise Tr lokasyon her zaman iyidir.