Dediklerinizi yaptim navbarida kurdum ama butona basinca butonda herhangi bir oynama olmuyor buyuk bir ihtimalle js ile alakali ama nerde acaba sorun?
Google Chrome ile açıp "Geliştirici Araçlarını" açıp buradan "Console" alanına tıklayıp ekran görüntüsü atma ve bide .html dosyanızın kaynak kodunu atma şansınız var mı konu altına?
Kesinlikle ve çözüm kodunuz da mevcut. Siz Bootstrap dosyasını jQuery'den önce yüklemişsiniz. Unutmayın bilgisayar kodları her zaman satır satır gider. Dolayısıyla size jQuery yükledikten sonra Bootstrap kullanabilirsiniz, çünkü Bootstrap çalışmak için jQuery'e ihtiyaç duruyor. Dolayısıyla tek yapmanız gereken bu kütüphanelerin JavaScript dosyalarını tanımladığınız yeri yer değiştirmek.
Yani <script></script> <script></script>
Kısmını şu şekilde değiştirin <script></script> <script></script>
Dönüşü bekliyorum.
Ayırca "Bootstrap 4" dosyalarını kod içerisinden kaldırmayı unutmayın.
Yardiminiz icin cok tessekur ederim evet calisti simdi. Birde ornegin alt tarafta bir navigasyon bari yapip mobilde sol tarafta uzun bir sekilde yani side bar olarak acilmasini istiyorum acaba boyle birsey yapilabilirmi yoksa sinirlari mi zorluyorum) Eger yapilabilirse nerden baslamaliyim?
Yardiminiz icin cok tessekur ederim evet calisti simdi. Birde ornegin alt tarafta bir navigasyon bari yapip mobilde sol tarafta uzun bir sekilde yani side bar olarak acilmasini istiyorum acaba boyle birsey yapilabilirmi yoksa sinirlari mi zorluyorum) Eger yapilabilirse nerden baslamaliyim?
Sanırım istediğiniz şey sizinde söylediğiniz gibi "sidebar". Google'da "bootstrap sidebar" araması yaparak veya Bootstrap kütüphanesine için bazı modüllerin paylaşılıp derlendiği bootsnip sitesindeki örneklere bakarak başlayabilirsiniz (sidebar etkine sahip içerikler için https://bootsnipp.com/tags/sidebar).
Bence bir deneyin kurcalayın altını üstüne getirin, her şeyin hazırı aslın da hiçbir şeydir.