wmaraci reklam
wmaraci reklam

Resime tıklandığında resimi yazdırma alanına yönlendirme (acil yardım)

2 Mesajlar 180 Okunma
Toplam 2 mesaj ve 180 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

zekican09 zekican09 Gelirli Siteler Alınır PM Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Designer
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad Z** C**
  • Mesajlar 518
  • Beğeniler 4 / 68
  • Ticaret 0, (%0)

Merhaba, wordpress de bir sayfada galeri oluşturacağım. bu galeriy inceleyen kullanıcı yazdırmak istediği resime tıklayınca resimi kolayca yazdırmasını istiyorum.

resimlerin altında yazdır butonu nasıl yapabilirim. ( uzun yoldan resmi yeni sekmede açıp resmi sağ tıklayıp yazdır diyene kadar , altında yazdır butonu nasıl yapılabilir. )  

yani yazıdr butonuna tıklandığında sadece o resime ctrl + p   yapılmış olmalı.  sayfada ctrl p yapınca tüm sayfa yazdır çıkıyor.  ((( <button onclick="window.print()">Print this page</button>))) bu tüm sayfayı yazdırıyor bunun yerine sadece açtığı resmi yazdırmasını istiyorum.

PC: Sony Vaio
Konsol: Playstation 4 Pro
Telefon: Samsung J7 Prime
Blog: ...
wmaraci reklam
reklam

zekican09 zekican09 Gelirli Siteler Alınır PM Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Designer
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad Z** C**
  • Mesajlar 518
  • Beğeniler 4 / 68
  • Ticaret 0, (%0)

Kendi soruma kendim cevap vereyim. Evet bu soruyu tüm web aleminde araştırıp istediğimi bulamayınca wordpress için şöyle bir eklenti geliştirdim. Vaktim oldukçada geliştirmeye devam edeceğim.
İleride ihtiyacı olanlar olabilir diye, konuyuda cevapsız çözülmemiş olarak bırakmak istemedim.
hafif bir eklenti ile bunu yaptım.

Galeriye eklediğiniz resimlerin altına indir ve yazdır butonları eklemenizi sağlıyor eklenti. Galeri ligtbox şeklinde açılıyor. klavye ile sağ sol esc tuşları görevlerini yapıyor.
admin panelden butonların renkleri  değiştirilip, aktif pasif edebilirsiniz. Türkçe dil dosyası da var.
Kullanan arkadaşlardan ricam wordpress eklenti inceleme kısmında değerlendirmelerini paylaşıp 5 yıldız verip destek olabilir. (eklenti ücretsiz bu arada)

Eklenti Sayfası: Gallery Control Buttons – WordPress plugin | WordPress.org

PC: Sony Vaio
Konsol: Playstation 4 Pro
Telefon: Samsung J7 Prime
Blog: ...
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al