-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tamamen masaüstünde klasör içerisinde html ve css bilgimle statik website yapıyorum.
Düşük seviyede Mvc, C#, veritabanı bilgim var. Fakat bir türlü işe yarar, panelli ya da site içerisinde işlem yapabilen websiteler yapamıyorum. Video izlemek ile olmayacak sanırım, ezbere dayalıda olsa bunun yolunu söyleyecek, ya da bir link verebilecek biri var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
askeri personel
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sorunuzu tam anlamadım statik sayfa yapmasını mı bilmiyorsunuz yoksa bilgisayarda mı çalıştıramıyorsunuz ?
Bilgisayarda çalıştıramıyorsanız :
Önce bilgisayarınıza localhost kurun.sonra istediğiniz gibi statik sayfalar yapın.
bebektos.com - Bebek Ürünleri Pazaryeri
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tamamen masaüstünde klasör içerisinde html ve css bilgimle statik website yapıyorum.
Hocam görüntü yönünden gayet güzel statik siteler yapabiliyorum. Orda sorun yok ama bu sitelere panel nasıl eklerim mesela. Ezbere dayalıda olsa öğrenebileceğim bir dosya ya da sayfa var mıdır? İlgi için teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
php veya asp.net ile tam istediğin seyi yapabilirsin sana lazim olan tek şey yol yordam ise ve sadece anlattığım bu işlem bana lazim diyorsan söylediğim herhangi bir dilin sonuna ingilizce kaynak icin php veya asp crud yaz sayısız içerik bulabilirsin mantiginida anlamış olursun