Giriş Yap / Kayıt Ol

1Beğeni
  • 1 Yazan mxaksoy

Cevap Yaz Favorilerime Ekle
Seçenekler Stil
Geri Git   Forum > > HTML - CSS - XML
godaddy

Tab Page içindeki değeri nasıl post ederim?

  #1  
Okunmamış 14 Haziran 2018, 02:47
mxaksoy Adlı Üyenin Avatarı
root@kali:~#
 
Üyelik Tarihi: 23 Mart 2018
Yaş / Cinsiyet: 23 / Erkek
Meslek: Webmaster
Ad, Soyad: Mu... Ak...
Mesajlar: 944
Beğeniler: 222 / 209
Ticaret: 3, 100%
Arkadaşlar 3 tane sekmeli tabım var.
1. Avatar
2. Email
3. Şifre

Şifre de ise şifre bölümündekini nasıl post ettirebilirim?
SafYazar.XYZ - Bilgili Yazarın Dünyası - SafYazar.XYZ
palmara
  #2  
Okunmamış 14 Haziran 2018, 11:14
mfgrbz Adlı Üyenin Avatarı
Zurna da bir çalgıdır
 
Üyelik Tarihi: 10 Haziran 2018
Yaş / Cinsiyet: 31 / Erkek
Konum: İzmir
Ad, Soyad: Me... Gü...
Mesajlar: 85
Beğeniler: 38 / 20
Ticaret: 0, 0%
İstediğiniz şeyi daha detaylı anlatmanız gerekiyor. Akabinde size yardımcı olabilirim.
else{}
  #3  
Okunmamış 14 Haziran 2018, 12:52
kelebek Adlı Üyenin Avatarı
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 11 Mayıs 2013
Cinsiyet: Erkek
Meslek: Geliştirici
Konum: Malatya
Ad, Soyad: Em... Kö...
Mesajlar: 2.254
Beğeniler: 413 / 20
Ticaret: 3, 100%
Tabı js ile bir değişkene atarsın. Ajax ile veriyi ona göre gönderirsin
  #4  
Okunmamış 14 Haziran 2018, 14:02
mxaksoy Adlı Üyenin Avatarı
root@kali:~#
 
Üyelik Tarihi: 23 Mart 2018
Yaş / Cinsiyet: 23 / Erkek
Meslek: Webmaster
Ad, Soyad: Mu... Ak...
Mesajlar: 944
Beğeniler: 222 / 209
Ticaret: 3, 100%
Alıntı:
mfgrbz Adlı Üyeden Alıntı
İstediğiniz şeyi daha detaylı anlatmanız gerekiyor. Akabinde size yardımcı olabilirim.
Hocam şuan dışarıdayım mobilden giriyorum. Akşam müsaitseniz göstermek isterim
mfgrbz bunu beğendi.
SafYazar.XYZ - Bilgili Yazarın Dünyası - SafYazar.XYZ
  #5  
Okunmamış 14 Haziran 2018, 14:39
BatuhanUyar Adlı Üyenin Avatarı
Copyright
 
Üyelik Tarihi: 24 Haziran 2014
Yaş / Cinsiyet: 21 / Erkek
Meslek: PHP
Konum: Ankara
Ad, Soyad: Ba... Uy...
Mesajlar: 573
Beğeniler: 102 / 10
Ticaret: 2, 100%
<form id="sifreY" method="post">
<input type="text" name="eskiSifre">
<input type="text" name="yeniSifre">
<input type="text" name="yeniSifre2">
<button type="button" onclick="sifre();" >Yenile</button>
</form>
<div id="Sonuc"></div>

<script>
function sifre(){


$.ajax({
type: 'POST',
url : '_ajax/sifre.php',
data: $('#sifreY').serialize(),
success:function(data){
$("#Sonuc").html(''+data+'');
},
});
}


</script>

Örneği geliştirebilirsinizz. Mantık bu şekilde
  #6  
Okunmamış 14 Haziran 2018, 14:55
mxaksoy Adlı Üyenin Avatarı
root@kali:~#
 
Üyelik Tarihi: 23 Mart 2018
Yaş / Cinsiyet: 23 / Erkek
Meslek: Webmaster
Ad, Soyad: Mu... Ak...
Mesajlar: 944
Beğeniler: 222 / 209
Ticaret: 3, 100%
BatuhanUyar hocam zaten bu şekilde yapıyorum ama dediğim gibi 3 navigasyon tabs var avatar bölümünde yada diğerlerinde yeniliyor.
SafYazar.XYZ - Bilgili Yazarın Dünyası - SafYazar.XYZ
  #7  
Okunmamış 14 Haziran 2018, 15:06
BatuhanUyar Adlı Üyenin Avatarı
Copyright
 
Üyelik Tarihi: 24 Haziran 2014
Yaş / Cinsiyet: 21 / Erkek
Meslek: PHP
Konum: Ankara
Ad, Soyad: Ba... Uy...
Mesajlar: 573
Beğeniler: 102 / 10
Ticaret: 2, 100%
ajax ile yenilemesi normal değil. Açık başka bir form falan vardır tüm tabı kapsıyordur. kodları kontrol edin bence
  #8  
Okunmamış 14 Haziran 2018, 15:18
mxaksoy Adlı Üyenin Avatarı
root@kali:~#
 
Üyelik Tarihi: 23 Mart 2018
Yaş / Cinsiyet: 23 / Erkek
Meslek: Webmaster
Ad, Soyad: Mu... Ak...
Mesajlar: 944
Beğeniler: 222 / 209
Ticaret: 3, 100%
Hocam 3 sekme o sekmelerde de form var
SafYazar.XYZ - Bilgili Yazarın Dünyası - SafYazar.XYZ
  #9  
Okunmamış 14 Haziran 2018, 15:19
mxaksoy Adlı Üyenin Avatarı
root@kali:~#
 
Üyelik Tarihi: 23 Mart 2018
Yaş / Cinsiyet: 23 / Erkek
Meslek: Webmaster
Ad, Soyad: Mu... Ak...
Mesajlar: 944
Beğeniler: 222 / 209
Ticaret: 3, 100%
Alıntı:
BatuhanUyar Adlı Üyeden Alıntı
ajax ile yenilemesi normal değil. Açık başka bir form falan vardır tüm tabı kapsıyordur. kodları kontrol edin bence
Akşam tw versem yardımcı olur musunuz?
SafYazar.XYZ - Bilgili Yazarın Dünyası - SafYazar.XYZ
  #10  
Okunmamış 16 Haziran 2018, 18:22
BugraGulay Adlı Üyenin Avatarı
<?php echo"It's Life"; ?>
 
Üyelik Tarihi: 11 Ekim 2015
Yaş / Cinsiyet: 22 / Erkek
Konum: Ankara
Ad, Soyad: Bu... Gü...
Mesajlar: 447
Beğeniler: 118 / 33
Ticaret: 7, 100%
Ücretli olarak yardımcı olabilirim. İlgilenirseniz PM ile ulaşabilirsiniz.

Bunun yanı sıra bu sorunu şu şekilde çözmeniz mümkün. Formlarınızı direk o tab içinde yaparsanız sıkıntı yaşamadan sadece o kısmı post edebilirsiniz. Tabi burdaki post metodlarının farklı sql komutlarını çalıştırması gerekmektedir. Ben Kayıt & Giriş kısımlarını aynı kısımda farklı tablarda yapıyorum bir sorun yaşamıyorum.

İyi çalışmalar dilerim
Cevap Yaz Favorilerime Ekle


Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil
Normal Normal

Geri Git   Forum > HTML - CSS - XML


Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz: Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti yükleme yetkiniz: Yok
Mesajınızı değiştirme yetkiniz: Yok

BB code: Açık
İfadeler: Açık
[IMG] Kodları: Açık
HTML kodu: Kapalı




Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şu anki Zaman: 09:01.