Mehmet Maşa adlı üyeden alıntı
kaJaMrSimple Demin udemy'de kurs arıyordum buna denk geldim ve ilk videoda kapattım.
Konuşurken ezbere konuşuyor gibi ezbere anlatıyor hissi verdi.
bygormo Kursunuzu inceledim SCSS öğrenmek için kurs alacaktım ama o bölümü sır gibi saklamışsınız :)
Dosya yapınızı göremiyorum, component mantığında kullandınız mı bilmiyorum + projede yapılmamış.
Bir tavsiye olarak yazmak istedim dışarıdan o bölüme ihtiyaç duyan birisinin gözünden bu şekilde gözüküyor.
Şimdi yabancı anlatanlara bakıyorum, türkçe olarak component mantığını kavrayan ve düzgünce anlatan birini göremedim bu derste büyük açık var gibi güzel bir eğitim çıkartırsanız etiketleyin alım yaparım.
Not : Son olarak SASS 'ı frontendmasters.com 'dan öğrenmeye karar verdim.
Merhabalar dostum,
İlk olarak şunu söylemem gerekirse öğrenmek istedikten sonra nereden başladığın çok önemli. Güzel bir kaynak seçmişsin başarılar. Çünkü bende tr de bulamadığım bir çok dersi yabancı kaynaklardan okudum ve izledim.
Kendi kursuma gelirsem ; sass veya scss kursunu özenle hazırlamaya çalışıyorum ki en çok özendiğim dersler olmaya devam edecek. Çünkü sass veya scss i kurs içinde ihtiyacım olan tüm örneklerde kullanıyorum. Kurs içeriğinde bulunan Proje 01, ağırlıklı olarak scss kodlarıyla hazırlanıyor. Proje içinde kendi hazırladığım grid sistemini, flex yapısını ve grid modülünü kullanıyorum. Ayrıca bu derslerin sonunda alışılmışın dışında bootstrap dersleri de gelecek. Bootstrap ile kodlayacağım e-ticaret temasının psd tasarımını yeni bitirdim. Peki bunları neden mi anlattım, şunun için. Lütfen frontend arkadaşlarım ve bu yola yeni başlamış arkadaşlar önyargılarınızı yıkın, çok teoride kaldık. Artık pratik zamanı.
Son olarak bir not olarak şunu da söylemek isterim. Kendisini sr. Frontend olarak tanımlayan bir çok kişinin derslerini udemy üzerinden satın alarak, anlatımları ve ders bölümleri hakkında bilgi sahibi olmak istedim. Ancak şunu gördüm ki ofislerinde yaptıkları geyikten öteye geçemeyen dersler hazırlamışlar. Kendi kursumu övmek için söylemiyorum bunları sadece ön yargılarınızı yıkın diye söylüyorum. Sevgiler saygılar
Twitter : Twitter/redesign_34
Youtube :
https://www.youtube.com/channel/UCDSvN-wCyNjMstH2N4fmROg