SuatGülten adlı üyeden alıntı
2 gündür kapalı sanmıyorum dahada kolay açılacağını. ne desteğe bakıyorlar ne whatsaba ne skype . bakiyeler kaldı içeride.
SuatGülten adlı üyeden alıntı
whitekabus üstad bak ben gibi kaç kişinin bakiyesi kaldı müşterisi gitti kim bilir. Diğer sistemler çalışıyor. Ne bir dönüş var ne başka birşey. Güncelleme bizi ilgilendirir mi ? Dönüş yapsın tamam eyvallah diyelim. oda yok.
Merhaba sevgili arkadaşlar;
Öncelikle bu tür yazılarınız için çok üzgünüm. Bu tür olaylar herkesin panelinde olabilirdi, o zaman şöyle söyleyeyim, bu adamın yerinde sen olsaydın instagram tarafından verilen güncelleme sebebi ile güncellemelere kapansaydın kimseye kafa kaldırmayıp işlemlerini yapsaydın milletle senin dediğin gibi konuşurdu o zaman size.
Öncelike
Mezarci arkadaşımızın paneli sorunsuz ve güvenli takipçi gönderimi yapmak için sizden çok çalışmaktadır. Sevgili arkadaşım elinden geleni yaptığına eminim ve sisteminde kayıtlı bir değil bir çok bayii hizmet alamamakta ve geçici olarak durdurup sistemini bakıma almıştır. Ve içeride yüklemiş olduğunuz bakiyenizi asla göz koyacak bir vatandaş değildir kendisi, gerekirse içeri kalan ücretin iadesini isteyip başka bir firma veya paneller ile çalışabilirsin, Eğer ki güvenin yoksa çalışmanında bir mantığı yok. Sevgili takipcial.net sahibi arkadaşımınız 1 yılı aşkın süredir hizmet vermekte ve sorunsuz hizmet sağlamaktadır. Günlük açılan bir çok destek talebine yanıt veremeye bilir elinden geldiği kadarıyla yanıtlamaya ve cevaplaya çalışmaktadır. ve sisteminde kayıtlı 2.500'ü aşkın ve daha fazla bir bayisi bulunmaktadır. Günlük bir çok gelen talebi nasıl yanıtlayacağını bilebiliyorsanız eğer buyrun siz işlem yapın.
Ama sizin adınıza gerçekten üzüldüm. İlk önce arkadaşımızı ve sitesini biraz araştırsaydın bu tür cümleler yerine bekliyoruz beklemekteyiz vb. cümleler kurardın diye tahmin ediyorum.
Herkese iyi forumlar dilerim.
Takipcial.net sağlıklı ve güvenli bir platform yapabilmek için çalışmaktadır. Biraz sabırlı olsun.