-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Creative Director/Founder
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam sistem kapalı ? Yardımcı olursanız sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
nezaman aktif olucak bilgisi olan varmidir
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Teknik Servis/Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
2 gündür kapalı sanmıyorum dahada kolay açılacağını. ne desteğe bakıyorlar ne whatsaba ne skype . bakiyeler kaldı içeride.
İnstagram IVR Kazanç Sağlamak İçin Fake Sayfalar Satılıktır. İletişim PM
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
öyle bişey olsa uzaklastırılırdı dostum adam instagrama gelen son guncelleme demekki ciddi bi olaydıkı bukadar uzadi
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
whitekabus üstad bak ben gibi kaç kişinin bakiyesi kaldı müşterisi gitti kim bilir. Diğer sistemler çalışıyor. Ne bir dönüş var ne başka birşey. Güncelleme bizi ilgilendirir mi ? Dönüş yapsın tamam eyvallah diyelim. oda yok.
cheff07
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Açık Üniversite
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
bu adam her zaman böyle güncellemeden sonra sistemini düzeltmek için ara veriyor foruma korkulacak bir durum yok veya kötüleyecek adamı sistemi ayarlayınca gerekeni yapar sms bildirimi yapar v.s öyle bişey olsa forum yetkilileri uzaklaştırır yani mantıken
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
Claynr kardeş bu atar gider kime ? Gelmedi bildirim. Sms falan bilgilendirme almıyorum 3 gündür.
Bende uzun süredir çalışıyorum. Bu gibi kaç tane adamla çalışıyorum ben biliyomusun sen hocam. Şuanda çalışan panel var bende. 6 müşterimden ödeme aldım sisteme yatırdık bianda sistem gitti tamam dedim zaten sürekli oluyordu düzelir 3 gündür aynı. Ne Sms bilgilendirmesi var ne başka birşey. Sen gelip bana burda atar gider yapıyosun. Hayırdır bi bağın mı var arkadaşla ?
Kimsenin sistemi derken dikkat et. Çalışan halen 10larca sistem var. Diğerleri 3 TLden fazla diye kimsenin sistemi çalışmıyor deme bana.
Bi derdin varsa benimle gel özele yaz. Burda atar gider ne diye tartışma çıkartıyosun. Bakiyem kaldı içeride adamalra cebimden iade yaptımi. Hadi karşılasana benim zararımı. Hep kendinizi düşünmeyin.
Benimle alakalı yorum yapacak varsa da yapmasın gelsin özele yazsın. İyi Forumlar.
MRCBOX
<?echo "Hello wmaraci";?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webtasarim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Arkadaşlar fatih beyle 1 yildan uzun suredir calisiyoruz kendisi bu msjida okuyacak acik soleyeyim instagramtakipci.net deyken de guncellemeler yuzunden sorun yasadik sonra iade isteyenlere para olarak iade yapti dolandiricilik soz konusu degildir yapsa ozaman yapardi buyuk ihdimal datalar patladi toplamaya calisiyolar cogu bayide api le calistigi icin onlarda kapali adamlar cevap verse her dakka ayni kisi saate bir yazacak adamlarda hakli bende kac tane musteri kaybettim yapacak bisi yok bu iş böyle ole sorunsuz hizmet isteyenler paraya kiyacak
1 kişi bu mesajı beğendi.