fiko61
Bir nokkta ile başladık.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
website website tasarim
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Gece saat 03 sıralarda destek attık 2 dakika içinde dönüş sağladır. Sistem güzel tavsiye ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Asker
-
-
Ad Soyad
Y** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1k 0.25 tl den kaç k takipçi yolluyorsunuz ? ve en fazla kaç takipçi yollarsınız 1 hesaba uygun
👑 Duolingo Öğretmen Hesabı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Çağrı merkezi
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Komisyon almıyor dendi, 5 liraya 49 kurus ödeme talep etti. Whatsapptan iletişime geçeyim dedim, adam karşısında salak varmış gibi yok mesai saatleri içerisinde değilim filan yazdı. İlk mesajda neden yazmadın dediğimde de zaten mesai saatleri içerisinde olmadığımız için yazamadım filan dedi. Bayan takipçi için talepte bulundum, sipariş iptal edildi, nedenini sorduğumda sistem bakımda idi şimdi deneyin dedi. Yalnız sorun şu ki, aynı hizmet devre dışı idi. Forumda mesaj attım, yanıt gelmedi. Hizmet satın aldım, açıkçası bu kadar kişi nasıl memnun olmuş anlamadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
PHP
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
20 tl yükledim hızlı bir şekilde eklendi fiyatlar ucuz takipçi satın aldım 15 dk içinde geldi beğendim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
ELEKTRONİK
-
-
Ad Soyad
F** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
anlık servıslernız var mı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Migros Satış Destek
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
sezaiacima adlı üyeden alıntı
Komisyon almıyor dendi, 5 liraya 49 kurus ödeme talep etti. Whatsapptan iletişime geçeyim dedim, adam karşısında salak varmış gibi yok mesai saatleri içerisinde değilim filan yazdı. İlk mesajda neden yazmadın dediğimde de zaten mesai saatleri içerisinde olmadığımız için yazamadım filan dedi. Bayan takipçi için talepte bulundum, sipariş iptal edildi, nedenini sorduğumda sistem bakımda idi şimdi deneyin dedi. Yalnız sorun şu ki, aynı hizmet devre dışı idi. Forumda mesaj attım, yanıt gelmedi. Hizmet satın aldım, açıkçası bu kadar kişi nasıl memnun olmuş anlamadım.
Orasını bende anlayamadım :) sipariş verdim kaç defa, sürekli iptal ettiler. Dediğiniz gibi bende makyaj malzemeleri satan bir sayfaya bayan takipçi istedim 3-5 kere denedim iptal ettiler. Site üzerinden çok geç cevap veriyorlar, whatsaptan ise mesai saatleri muhabbetine girip siteden mesaj atmamızı istiyorlar. En son karma istedim 10k ama gelen takipçi sayısı 8bin küsür dü ve bunu yapalı 1 hafta oldu, sürekli takipçi sayısı iniyor.. şuanda 5bin lere kadar indi. Bi ara inatla sordum takipçi iniyor diye, aldığım tek cevap "düşmesi normaldir" İnan ki bende anlamış değilim bu kadar insan nasıl memnun kalmış.
sezaiacima
MyBB Dizayn
Değişime hazırmıyız?
www.mybbdizayn.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam özel mesajlarına dönüş yapmanız ricadir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
10K türk takipçi tek kullanıcı için uygun fiyat pm lütfen
woax
Dijital Lisans Hesapları
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
User ihtiyacınız olursa bekleriz hocam :)