sezaiacima adlı üyeden alıntı

Komisyon almıyor dendi, 5 liraya 49 kurus ödeme talep etti. Whatsapptan iletişime geçeyim dedim, adam karşısında salak varmış gibi yok mesai saatleri içerisinde değilim filan yazdı. İlk mesajda neden yazmadın dediğimde de zaten mesai saatleri içerisinde olmadığımız için yazamadım filan dedi. Bayan takipçi için talepte bulundum, sipariş iptal edildi, nedenini sorduğumda sistem bakımda idi şimdi deneyin dedi. Yalnız sorun şu ki, aynı hizmet devre dışı idi. Forumda mesaj attım, yanıt gelmedi. Hizmet satın aldım, açıkçası bu kadar kişi nasıl memnun olmuş anlamadım.

Orasını bende anlayamadım :) sipariş verdim kaç defa, sürekli iptal ettiler. Dediğiniz gibi bende makyaj malzemeleri satan bir sayfaya bayan takipçi istedim 3-5 kere denedim iptal ettiler. Site üzerinden çok geç cevap veriyorlar, whatsaptan ise mesai saatleri muhabbetine girip siteden mesaj atmamızı istiyorlar. En son karma istedim 10k ama gelen takipçi sayısı 8bin küsür dü ve bunu yapalı 1 hafta oldu, sürekli takipçi sayısı iniyor.. şuanda 5bin lere kadar indi. Bi ara inatla sordum takipçi iniyor diye, aldığım tek cevap "düşmesi normaldir" İnan ki bende anlamış değilim bu kadar insan nasıl memnun kalmış.

sezaiacima