Merhabalar ; Konuyla ilgilenebileceğimi düşündüğüğüm kişiler :) :)
-İnstagram sayfa sahipleri
-İnstagram panel sahipleri
-İnstagramda Beğeni/Etkileşim/Yorum Satan arkadaşlar.
Şu anda aktif ve sorunsuz olarak (1 EKİM 2019) Tarihinden bu yana (18 Ekim 2019)
Kendi müşterilerime AYLIK OTOMATİK BEĞENİ / YORUM / ETKİLEŞİM / HİKAYE İZLENME Seçeneklerini toplu olarak sunmaktayım. Bir web sitesi veya panel kurmak henüz düşünmediğim için şu anda burdan bu ilan ile ilgili kişilere duyurmak istiyorum.
Vermiş olduğum hizmet niteliklerine ek olarak şu anda stabil şekilde her kategoride 100'er adet gönderim sağlıyorum. ((AYLIK OTOMATİK BEĞENİ / YORUM / ETKİLEŞİM / HİKAYE İZLENME ))
-İnstagramda Beğeni/Etkileşim/Yorum Satan arkadaşlar. (İLGİLİ)
-İnstagram sayfa sahipleri (İLGİLİ)
Bu noktada aylık paketlerin fiyatlandırmasını normal panellerden hesap ettiğiniz taktirde tüm hizmetler (aylık 30 görsel için baz alınmıştır) ortalama olarak aracı satıcılara 60-120₺ arasında gelmektedir. (İşlem tamamlanma zaman farklılıkları göz onunde tutularak min 60₺ max 120₺)
Bu maliyetler baz alınarak daha uygun rakamlarda ilgilenen ''aracı satıcı'' arkadaşlara yardımcı olmak isterim
-İnstagram panel sahipleri (İLGİLİ)
Tarafınızdan gelecek olan taleple doğru orantılı olarak fiyatları minimum rakamlarda tutmaya özen gösterilecektir.
İlgilenen arkadaşların ardabstn@gmail.com
Adresimden ''ardabstn@gmail.com'' bana ulaşmaları mümkündür.
Ek olarak 0541 254 09 Altmış Bir Numarasından Gün içerisinde whatsapp üzerinden bilgi almak istedikleri konuyu paylaşarak yazmaları kafidir.
İleriye dönük planlama :
Yaklaşık olarak 1 ay sonrasında Talebin artması doğrultusunda mevcut hizmetlerimdeki max sipariş limiti 100/125 Adetten 500' Adete çıkabilir.
Hesap Kalitesi :
Bu iş ile ilgilenen arkadaşlar kesinlikle biliyordur ki şu anda üretilen hesaplarda maximum ömrü yaratabilmek adına hesaplar Profil fotoğrafsız ''BOT'' hesaplardır.
Kalitesini arttırmayı düşünüyor muyum ?
- Hayır doğru orantılı bir şekilde MALİYETİ artıcaktır.
Beğenilerin ortalama gelme süresi ?
- Doğal bir artış söz konusudur. Anlık olarak PAT diye 100' adet beğeni gitmiyor.
Şahsen sayfa sahiplerinin bunun daha DOĞAL duracağı için tercih ediceğine inanıyorum.
Satın alma işlemi ?
Aktif olma süresi ?
GARANTİ : Şahsi planım yapılan tüm işlemler sonrasında aylık verilen hizmet tamamlanana kadar alınan ödeme tarafımda saklanacak. Aksi bir durum olursa , iadeleri sorunsuz bir şekilde gerçekleştirme taraftarıyım. (VERİLEBİLEN HİZMET TUTARI DÜŞÜLECEKTİR.)
İPTAL EDEBİLİR MİYİM ? BAŞKA BİR HESABA AKTARA BİLİRMİYİM ?
Hayır malesef . Tek satın alma tek hesap, iptal hakkınız bulunmuyor...
Bu noktaya kadar okuyan ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum. Umarım sizlere fayda sağlayacak ve kazanç elde edebileceğiniz bir imkan sunabilmişimdir.
Merak ettiklerinizi Yazabilirsiniz anlık geri dönüş sağlamaya çalışacağım
Aktif : 18 EKİM 2019 23:43
İLETİŞİM BİLGİLERİ YUKARDA YER ALIYOR.
Güncel fiyat :
Paket 1 içeriği ; 3 ay boyunca geçerli 450 adet görsele 100er beğeni 100er etkileşim sadece 90₺ (her hikayeye 100er izlenme)
Yorum: opsiyoneldir
Paket 2 içeriği ; 3 ay boyunca geçerli 150 görsele 100er beğeni 100er etkileşim sadece 60₺
Yorum opsiyoneldir.