bu hizmetleri satın alan kişilerin ticari olarak ne gibi bir çıkarları var onuda anlamış değilim

Sorunuza cevap olarak paylaşmak istiyorum. Ticarette kişisel algılarımızı bir kenara bırakmak zorundayız. Ben böyleyim karşımdaki insanda böyledir diyemeyiz kesinlikle.

Neticede kesinlikle kesim ayrımı yapmadan ''sivri burun kundura' giymeyi tercih eden kişilerde var ''nike air'' giymeyi dercih eden kişilerde. Her iki ürününde bir pazar ağı ve talep arzı inkar edilemeyecek düzeyde var.

Bu noktada sizde belirttiğiniz gibi bir algı yaratması X bir kişide aynı algıyı yaratıcağı anlamına gelmiyor.

Amacımız paylaşılan görselin örnek vermem gerekir ise #ayakkabı aratması sonrasında İşlem gören görselin ÜST sıralarda yer alarak bir çok kişiye ulaşmasıdır.

Bu yöntem sayesinde Sayfalar ''GERÇEK VE MÜŞTERİ POTANSİYELİ'' olan kullacılar tarafından ziyaret edilecek ve onların kendi özgür iradeleri ile alışveriş yaplarında bir basamak görevi görmekten fazlası değildir.

Bu güne kadar yaptığım hiçbir takipçi satışında AKTİF/TÜRK Kullanıcı adı altında yapmadım. Her zaman hesapların sahte olduğunu ve sadece görsel açıdan bir farklılık katacağını belirttim

Ek olarak 10.000 Adetten fazla takipçi olan sayfaların story'lerde yukarı kaydır gibi bir çok noktada avantaj elde ettiğini unutmamak gerekiyor.

Sizi tekrar kırmadan belirtmem gerekir ki burası konu ile ilgili ve bilgili kişilere hitaben açılmış bir başlıktır. Bu nokta kişisel düşüncelerinizi lütfen farklı mecralarda paylaşın ki bizler yapmakta olduğumuz işi geliştirme ve ilerletme konusunda daha çok vakit ayırabilelim.

Gerçekten yanlış anlaşılma yaratmak istemem saygılarımla...