-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Önceden kullanmıyordum.Sonradan kullanmaya başladım.Ancak görsel olarak kötü gözüktüğü için sonradan yine bıraktım :D Ortalama 5-10 arası etiket ekliyordum.Siz fotoğraflarınızda etiket kullanıyor musunuz ? Kullanıyorsanız ortalama kaç etiket kullanıyorsunuz ? Belli etiket ekleme yönteminiz var mı ? Etiket kullanmaya devam etmeli miyim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Jr. Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Etiket(hashtag) kullanmanın bir faydası yok. Doğru bilinen yanlışların başında gelir bu, gönderiyi boş yere bu etiketlerle kirletmeyin.
Ama yok illa kullanıcam diyorsanız abartmadan 3-5 tane görsel ile alakalı etiket kullanabilirsiniz.
Ayrıca etiketten ziyade gönderinizi girerken konum bilgisi girmenizi tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Heisenberg0133 adlı üyeden alıntı
Etiket(hashtag) kullanmanın bir faydası yok. Doğru bilinen yanlışların başında gelir bu, gönderiyi boş yere bu etiketlerle kirletmeyin.
Ama yok illa kullanıcam diyorsanız abartmadan 3-5 tane görsel ile alakalı etiket kullanabilirsiniz.
Ayrıca etiketten ziyade gönderinizi girerken konum bilgisi girmenizi tavsiye ederim.
Faydası olmadığını nasıl bu kadar emin şekilde söylüyorsunuz?
Freelance Web & Mobile Developer
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aslında öyle değil gibi.Son eklediğim fotoğraf'a etiket eklemedim.1 gün etiketsiz kaldı.İkinci gün etiketleri girdim.
24 saat sonra etiketlerden 2000+ kişi gösteriyor.Yani faydası tabi var ama doğru hashtag'leri girmek lazım sanırım.Bu sefer çok kullanılan etiketleri girmedim çünkü
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Heisenberg0133 adlı üyeden alıntı
Yüzbinlerce veya milyonlarca içeriğin paylaşıldığı etiketleri kullanarak verim alabiliriz diyorsanız o etiketler ile alakalı çok otoriter bir profiliniz var demektir.
Konuda hiçbir şekilde "yüzbinlerce veya milyonlarca içeriğin paylaşıldığı" diye bir kriter belirtilmemiş. Ayrıca öyle olsa bile mevcut algoritma sadece otoriter hesapların paylaşımlarının öne çıkartılması mantığıyla çalışmıyor.
Freelance Web & Mobile Developer
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Etiketlerden gönderilerime ortalama 10bin-20bin kişi geliyor. En fazla 15 adet görsel ile ilgili öneririm.