-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Social Medya
-
-
Ad Soyad
H** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O maaş alan adam zaten bu işleri yapmaz dediğin gibi pahalandı yapacak birşey yok herkes ucuza alma peşinde daha da pahalanicak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ben panelerden alım yapmayı bıraktım size önerim smm panellerine verilen parayı sponsor reklam yapın daha çok faydasını görürsünüz fırsatçılık yapıp fiyat yukselteblerde öyle kalsın
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ben 50 TL sponsor yaptım 1 günde 100k gösterim 1500k takipçi aldım kim takar smm paneli ya boş işler
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Konaklama İşletmeciliği F. #YA
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ne zaman düzelecek ki bayadır aylardır sorun devam ediyor çözüm bulan kimse yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Arkadaşlar anladığım kadarıyla güncellemeler şuna neden oldu; instagram api üzerinden herhangi bir post işlemi gerçekleştirilemiyor. Yani takip ettirme, beğeni ve yorum attırma, fotoğraf paylaşma vs. gibi. Bunu da şurdan teyit ettim; piyasadaki en kaliteli otomatik paylaşım zamanlama programlarından 2 tanesini test ettim. Aylık 15 dolar civarında para alan ve yıllardır çalışan uygulamalar, artık sadece hatırlatma yapıyor. Yani ben gönderiyi zamanlıyorum, zorla telefonuma uygulamasını kurdurtuyor ve gönderi attıracağım hesabın telefonumdaki instagram uygulamasında açık olmasını istiyor. Paylaşım saati gelince bana bildirim atıyor, bildirimi tıklıyorum ve instagram açılıyor bana manuel olarak post attırıyorlar.
Özetler paylaşım yaptırtmayi bile api üzerinden yapamıyorlar. Sanıyorum ki şuan çalışan sistemler yalnızca curl gibi çözümler ile faaliyet gösterebiliyor.
Ama ne olursa olsun instagram gibi bir mecra, bu kadar gelişmiş apisinin kullanımını daha fazla engelleyemez. Api olmadan profesyonel anlamda instagram kullanımı bitmiş olur, sadece bireysel devam eder.