lostyazilim
tr.link

Instagram ve face de 1- 2 milyonluk sayfalar hazırlama!

24 Mesajlar 6.391 Okunma
acebozum
tr.link

Muhammedchan Muhammedchan sencesaglik.com Kullanıcı
  • Üyelik 12.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Ziraat Mühendisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 18 / 40
  • Ticaret 12, (%100)

takiplekazan adlı üyeden alıntı

İçerik üreterek para kazanılmaz. Geçti o işler. İçerik kraldır felan. :)

Ne derler. Paranın 9/10'u ticarettedir. İnternette de ticaret yapabiliyorsan kazanırsın.

Yoksa "İnternetten Para Kazanmak" hayali Metin2 de +9 dolunay düşürme hayaline döner (eskiden oynardım bi dolunay kılıcı kalmış aklımda)

Şu an ben takipçi, beğeni, izlenme vb. satıyorum. Kazancımı söylemeyeceğim nazar değmesin. ;)

Websitemi kurdum. Bakalım 1 seneye kadar baya iyi yerlere gelirim diye düşünüyorum. Ama mesela ben bunları yaparken kendimi geliştiriyorum. Orta seviye php öğrendim. Sitemi kendim yavaş yavaş tasarlıyorum. www.takiplekazan.net sitesini kurmuştum 01.01.2015 de. Onuda yavaş yavaş iyi yerlere getirdim. Güzel paralarda kazandım. Sonra sıkıldım sattım. Neyse konu uzadı. İnternet maceralarımı başka bir bölümde anlatırım.

Şu anki geliştirdiğim site: https://www.ucuztakipcim.com/

Kaliteli içerik konusuna çok önem veriyorum. Kaliteli içeriğin kazandırmadığı konusuna tam olarak katılmasam bile dediğiniz işlere göre 2 katı masraf, zaman ve emek istediğini biliyorum.

Aslında böyle milyonluk sayfalar oluşturma isteğim 2 sebepten kaynaklanıyor. Bunlardan birincisi çok sevdiğim sanal ortamda sağlam bir ağ kurmak ve tabiki kazanç sağlamak.

İkincisi ise bu kurmuş olduğum ağ ile hangi proje yaparsam yapayım tanıtım sıkıntısı yaşamayacak olmam oluyor.

Sağlık sitemiz olmasa da diğer sayfalardan oluşturup böyle bir ağı oluşturmakta kararlıyım. Ancak gündelik hayatta çok fazla yoğunluk yaşadığım için önce hayatımı düzene sokmam gerekiyor.

Yorumunuz ve düşünceleriniz için teşekkürler kazancınızı bilmiyorum fakat genel bir fikir oluşturduğunuz :)

Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

Cagri tanerin elinin altında bir ekip çalışıyor hocam uçuk rakamlar kazanıyor. Bir tek kendisi yok yani

Tabi orası çok belli ancak çalıntı paylaşımlar ile iyi noktalara gelen biri olarak iyi bir örnek oldu.

HizliKazanç adlı üyeden alıntı

Konuyu Actiginizdan Beri Takip Ediyorum. Benimde Sağlık Uzerine İnstagram Sayfam Mevcut Fakat Soyleki Benim Hedef Kitle Ve Lokasyonum Tamamen Yabancı Kişiler Amerikadan- İngiltereye Tüm Kesimler. Ve Aklıma Şu Geldi Projenizi Sayfanızı Yabancı Kesime Hitap Etmeniz Durumunda Daha Fazla Kazanç Ve Kullanıcı Kazanacağınızı Dusunuyorum.

Sağlık üzerine hazırladığımız sistem çok iyi bir sosyal proje olduğundan dolayı kazanç için yabancı dillere yönelme gibi bir düşüncemiz yok malesef. Ancak söylediğiniz oldukça mantıklı böyle bir sistem siteyi yabancı dile çevirip sizin sistemle birleştirmek mantıklı görülüyor.

Teklifiniz için teşekkürler.
Trablus

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Fikiriscisi Fikiriscisi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 31
  • Beğeniler 17 / 14
  • Ticaret 0, (%0)
Konu güzel bir tarafa evrilmiş hoşuma gitti.

İçerik üretmek kadar, içeriği çalmakta bu konuda çok önemli. Teşvik etmeye çalışmıyorum ancak, büyük ağlardan birinden örnekte verilmiş. Tüm sistem tam olarak bu şekilde işliyor.

İçerik üretirken, içerik çalmaktan da çekinmezsen, evet başarı formülüdür instagram ve diğer sosyal ağlarda. Bu tabi içerik madenciliğine de giriyor. Bazı içerikler sadece bir kaç twitter hesabından çalmakla olmuyor, ağı genişletip içerik madenciliği yapmadan, "çalmanın" da püf noktalarını yakalamak lazım yani :)

Tabi tercih senin.

altaybilgin altaybilgin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Ekonomist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 621
  • Beğeniler 105 / 148
  • Ticaret 0, (%0)
böyle faydalı konular görmek güzel. bende instagram'da sayfa büyütmek istiyorum ama elimde hiç büyük sayfa yok. mecbur reklamla büyütmek gerekiyor sanırım.

Hayat sıradan bir bakış açısıdır.

Muhammedchan Muhammedchan sencesaglik.com Kullanıcı
  • Üyelik 12.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Ziraat Mühendisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 18 / 40
  • Ticaret 12, (%100)

Fikiriscisi adlı üyeden alıntı

Konu güzel bir tarafa evrilmiş hoşuma gitti.

İçerik üretmek kadar, içeriği çalmakta bu konuda çok önemli. Teşvik etmeye çalışmıyorum ancak, büyük ağlardan birinden örnekte verilmiş. Tüm sistem tam olarak bu şekilde işliyor.

İçerik üretirken, içerik çalmaktan da çekinmezsen, evet başarı formülüdür instagram ve diğer sosyal ağlarda. Bu tabi içerik madenciliğine de giriyor. Bazı içerikler sadece bir kaç twitter hesabından çalmakla olmuyor, ağı genişletip içerik madenciliği yapmadan, "çalmanın" da püf noktalarını yakalamak lazım yani :)

Tabi tercih senin.

Üniversitenin ortasına doğru karikatür üzerine bir face sayfası açmıştım bazen 1 ay hiç paylaşım yapmadığı hesabım yavaş yavaş 7 bin beğenili hale geldi sonradan sağlık projem için sayfayı değiştirdim. Aslında herkes kendisi için bir sayfa açıp yavaş yavaş paylaşım yapsa işine yarayacağı zaman elinde sayfa bulunacak sanırım.

Çalmanın sırrı :) dedikleriniz mantıklı geliyor sanırım tüm projeler için öncelikle elde farklı şekillerle de oluşturulsa bir sosyal medya ağı oluşturmak gerekiyor. Kısmetse en geç 2 ay sonra ciddi bir yatırımla bu işe girmeyi planlıyorum. Belki bu konuya belki de yeni bir konu açarak adım adım yaşadıklarımı anlatabilirim. Yeni konu açarsam buraya yorum yapanları etiketleyeceğim :)
Yapan kişiler sırrı paylaşmıyor ancak benden daha sabırlı ve daha çok emek verebilecek varsa zaten buyursun yapsın bundan dolayı birşeyleri saklamadan yazacağım.

altaybilgin adlı üyeden alıntı

böyle faydalı konular görmek güzel. bende instagram'da sayfa büyütmek istiyorum ama elimde hiç büyük sayfa yok. mecbur reklamla büyütmek gerekiyor sanırım.

Aynı durumdayız sanırım bize ilk adımda maliyeti yüksek olacak sanırım ancak en kötü 1-2 yıl sonra iyi bir geliri olacağı da kesin görünüyor.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al