Fikiriscisi adlı üyeden alıntı

Konu güzel bir tarafa evrilmiş hoşuma gitti.

İçerik üretmek kadar, içeriği çalmakta bu konuda çok önemli. Teşvik etmeye çalışmıyorum ancak, büyük ağlardan birinden örnekte verilmiş. Tüm sistem tam olarak bu şekilde işliyor.

İçerik üretirken, içerik çalmaktan da çekinmezsen, evet başarı formülüdür instagram ve diğer sosyal ağlarda. Bu tabi içerik madenciliğine de giriyor. Bazı içerikler sadece bir kaç twitter hesabından çalmakla olmuyor, ağı genişletip içerik madenciliği yapmadan, "çalmanın" da püf noktalarını yakalamak lazım yani :)

Tabi tercih senin.

Üniversitenin ortasına doğru karikatür üzerine bir face sayfası açmıştım bazen 1 ay hiç paylaşım yapmadığı hesabım yavaş yavaş 7 bin beğenili hale geldi sonradan sağlık projem için sayfayı değiştirdim. Aslında herkes kendisi için bir sayfa açıp yavaş yavaş paylaşım yapsa işine yarayacağı zaman elinde sayfa bulunacak sanırım.

Çalmanın sırrı :) dedikleriniz mantıklı geliyor sanırım tüm projeler için öncelikle elde farklı şekillerle de oluşturulsa bir sosyal medya ağı oluşturmak gerekiyor. Kısmetse en geç 2 ay sonra ciddi bir yatırımla bu işe girmeyi planlıyorum. Belki bu konuya belki de yeni bir konu açarak adım adım yaşadıklarımı anlatabilirim. Yeni konu açarsam buraya yorum yapanları etiketleyeceğim :)
Yapan kişiler sırrı paylaşmıyor ancak benden daha sabırlı ve daha çok emek verebilecek varsa zaten buyursun yapsın bundan dolayı birşeyleri saklamadan yazacağım.

altaybilgin adlı üyeden alıntı

böyle faydalı konular görmek güzel. bende instagram'da sayfa büyütmek istiyorum ama elimde hiç büyük sayfa yok. mecbur reklamla büyütmek gerekiyor sanırım.

Aynı durumdayız sanırım bize ilk adımda maliyeti yüksek olacak sanırım ancak en kötü 1-2 yıl sonra iyi bir geliri olacağı da kesin görünüyor.