mhalat adlı üyeden alıntı
Şu ankinin 2 katı internet kullanıcısı olsa ne olacak?
Facebook, twitterdaki geyik paylaşımların çokluğundan başka ne gibi faydası olacağından bahsedermisiniz?
Az olsun ama faydalı şekilde kullanılsın, ülke menfaatine kullanılsın daha önemli diye düşünüyorum.
Öncelikle bu tür veriler (internet kullanıcısı/nüfus oranı) bir ülkenin ne kadar geliştiğini gösteren verilerdir. İkinci olarak ise eğer internet kullanıcı sayısı iki katına çıkarsa artan talebe bağlı olarak web sitelerinin sayısı, internette verilen reklamların sayısı, internet sektörü ile ilgili hosting, danışmanlık vs. şirketlerinin sayısı artacaktır. Maliyetler ise rekabet ve sürümden kazanma gibi sebeplere bağlı olarak düşecektir.
İnterneti sadece Facebook, Twitter'da geyik çevirmek için kullanan kitleden bende sizin gibi kesinlikle haz etmiyorum fakat o şekilde düşündüğümüzde işin içinden çıkamayız. Sonuçta büyük çoğunluğun; telefonu Whatsapp'dan utanan maymun yollamak için :D, arabaları da hatun tavlamak için kullandığı bir ülkede yaşıyoruz :D.
Bu arada zaten böyle şeylere meraklıyım birde cevabınızı görünce acaba başka ne tür yararları var deyip bir google'a danıştım. Şöyle bir
dosya buldum, birazdan okumaya başlayacağım. Linki burada bulunsun benim gibi meraklı arkadaşlar faydalanır...