-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Arkadaşlar aliexpressden çiçek tohumlarını 0.15 usd ye ücretsiz kargo ile aldım. Kargo ücreti 0.3 diyen arkadaş ta böyle bir ücret türkiye de yok maalesef. Dosya gönderim ücretleri dahi çok büyük firmalarda bile 2küsür tl den başlıyor. 5 tl ye kargo gönderimi dahil yollayan arkadas gg nin anlaşması 3.5 tl civarlarında ise, tohum da masrafı 10,20 kuruş. Dersek aslında adam 5 tl ye satarak tohumdan %400 kar ediyor. Zengin eder mi kendisini? Tabiki hayır. Profil puanlarını yükseltmek için yapılıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tamamen kargoyla anlaşma meselesi o kadar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
boya kontrol inspector
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar sosyal medya ve forum sitelerinde satış yapan ve şirket olmayan küçük satıcılar birleşip kargo firmasıyla anlaşsa olmaz mı? Örneğin ben Ankara'da giyim satıyorum bir başkası konya da hediyelik eşya satıyor ve kargoya verirken anlaşma kodu olacak herkes kendi ürününü aynı anlaşma ile göndermiş olacak.
Sitelerimizi Googlede arayıp organik trafiği artıralım (Dayanışma) >>> https://goo.gl/TTfPYj
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Balon İmalat & Üretim
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Günlük bazen 10 kargom çıkıyor 12-30 desi arasında, tüm kargolar ile görüştüm en düşük aldığım ücret 15 TL oldu, Sabit anlaşma yapalım dedim bunu da kabul etmediler.
Kargolar bence biraz kişiye göre muamele yapıyorlar, benim şuan çalıştığım firma günlük 20-30 koli iş çıkartıyor ve onları bile kabul etmemişler. (söylediklerine göre) Sabit kargo mantığını bende çözmüş değilim şuan için...
Bu hafta MNG ile görüşme yapacağım, bakalım ne olacak...
Balon İmalat & Üretimi
www.balonsatis.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
technical expert
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Aylık gönderinize bağlı olarak her kargo firması farklı fiyat veriyor. Anlaşma sağlayabiliyorsunuz. Bende araştırmıştım ama şuanda fiyatları hatırlamıyorum.
Ama 3-5 tl lik bir ürünü ücretsiz kargo ile göndermek tamamen müşteri kazanmak içindir. Zararına satmaz sadece karının bir kısmını kargoya öder.
15-20 tl lik ürünleri bende ücretsiz göndermiştim. 5-6 tl kargo parasını ödeyerek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Senarist/yazar/icerik editoru
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Daha dun ptt muduru ile gorustum bu konuyu normal fiyatin 7.5 tl oldugunu 500tllik bir anlasma yapilmasi halinde %10 luk bir indirim uygulayabileceklerini belirtti. Kilo adet onemli degil dedi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
umayya40@gmail.com