-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
çoban
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaslar merak ettigim bir konu var misal gitti gidiyorda adam tohum satiyor ucretsiz kargo ile nasil gönderiyor zararina mi satiyor cunku bildigim kadar en dusuk kargo 4 tl civarinda e satrigi urunde 3 4 tl nasil oluyor bu
GAZİANTEP
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam bende gittigidiyor kullanıcısıyım. Sana şöyle söyliyim bu insanlar sağlam bir profil oluşturmak olumlu oy yüzdesini arttırmak ve kısa zamanda popüler bir hesap olup rozet alabilmek için böyle satışlar yapıyorlar. Gitti gidiyor sistemine ilk defa giren çoğu insan bunu yapıp sağlam bir profil oluşturur ondan sonra asıl satmak istediklerini satar. Bunların haricinde kalan istisna durumlar mutlaka vardır. Sözüm herkes için geçerli değildir.
4 kişi bu mesajı beğendi.
www.tasosaticisi.com
TNT
Aforizmalar...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
H** F**
-
-
-
Ticaret
44, (%100)
Konunun tek özeti kargo şirketleri ile yapılan anlaşmalardır. Göndericiler kargo şirketlerine aylık olarak minimum 100 - 200 - 300 civarı kargo gönderimi yapacaklarını beyan ediyorlar buda 4 tl lik ücreti 0.30 tl gibi bir miktara göndermeleri anlamı taşıyor. Çünkü kargo araçları sürekli olarak çalışıyor o zaman bi eksik bi fazla farketmiyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
çoban
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ozaman kucuk girisimciler zararina satiyor buyukleri anlasma yapiyor bu anlasma konusunu net ogrenebilirmiyim cunku ben bir ara yurtici kargoyla anlasma yapacaktim her ay 2 ton urun gonderecektim anlasmasiz ile anlasmali arasinda 100 tl fark cikardilar bana . Kargo ucretide bin besyuzu asiyordu Bende vazgectim
GAZİANTEP
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
çoban
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yaklaşık 2 ay önceydi o iş dediğim gibi adam öyle dedi yurtiçine bir daha yanaşmam zaten
GAZİANTEP
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
KoTuCoCuK adlı üyeden alıntı
Konunun tek özeti kargo şirketleri ile yapılan anlaşmalardır. Göndericiler kargo şirketlerine aylık olarak minimum 100 - 200 - 300 civarı kargo gönderimi yapacaklarını beyan ediyorlar buda 4 tl lik ücreti 0.30 tl gibi bir miktara göndermeleri anlamı taşıyor. Çünkü kargo araçları sürekli olarak çalışıyor o zaman bi eksik bi fazla farketmiyor.
öyle birşey olabilir mi yada yanlışmı yazdınız 0.30 tl
sürat kargo yada aras kargoda en düşük yani dosya gönderimini 2.90 mı 3.90 mı ne görmüştüm
enucuzmagaza.biz
amway.com.tr/user/enucuzmagaza/invite=yes
shop.flptr.com
Trendium.Moda
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-