AKK'den Kurtulma Harekâtı! [184.000+ imza!] change.org/akk ! |
175 Mesajlar | 32.196 Okunma |
turansonkaya adlı üyeden alıntı
Merhaba,sosyaloyuncu adlı üyeden alıntı
Destekleyelim, umarım işe yarar ama ben imzayla falan işe yarayacağını düşünmüyorum. Öncelikle herhangi bir ilin barosuyla iletişime geçip hukuki yardım alın konu hakkında emsal niteliğinde akk'nin haksız olduğuna dair ve akk ile geçirilmiş aylar için ödenen faturaların kısmi geri ödenmesi için dava kazanmaya bakın. Eğer böyle bir dava tarihe geçerse tüm kullanıcılara bu yönde dava açmaları konusunda bir rehber hazırlayın sonra günler içinde binlerce iade davası açılınca mecbur geri adım atmak zorunda kalacaklardır.sosyaloyuncu adlı üyeden alıntı
Destekleyelim, umarım işe yarar ama ben imzayla falan işe yarayacağını düşünmüyorum. Öncelikle herhangi bir ilin barosuyla iletişime geçip hukuki yardım alın konu hakkında emsal niteliğinde akk'nin haksız olduğuna dair ve akk ile geçirilmiş aylar için ödenen faturaların kısmi geri ödenmesi için dava kazanmaya bakın. Eğer böyle bir dava tarihe geçerse tüm kullanıcılara bu yönde dava açmaları konusunda bir rehber hazırlayın sonra günler içinde binlerce iade davası açılınca mecbur geri adım atmak zorunda kalacaklardır.