-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
Konuyu yanlış yere açmış olabilirim ama uygun kategori bulamadım
benim sorunum sitede gezindiğim heryer reklam cıkıyor boş bir yere tıkladığımda pupunda açılıyor alt tarafda solda sağda reklamlar cıkıyor bu nerden kaynaklanıyor bir türlü bulamadım bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim sinir etti beni:mad:
PARS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Anestezi Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Bilgisayarını Adwcleaner, CCleaner ve bir anti-virüsle ara bence dostum
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** C**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
"Program ekle veya kaldır" a gir. Orda Safead ve Lolipop gibi şeyler vardır onları kaldır.
hasan@can.biz.tr - Onay almadan herhangi bir iş (özellikle ticaret) yapmayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mücadele
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Kardeşim en iyi yolu format'tır. Normalde formata karşıyım lakin en iyi yol odur . Çünkü bi kere bulaştımı defalarca temizlesende olmuyor :D direk sıfırlayacaksın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yet another claner indir silersin
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Merhaba
En iyi çözüm yolunu (bence) söyleyeyim.
Advanced SystemCare 7 ya da 8'i indir. Deneme sürümünü aktif et. Bilgisayarını komple tarat. Bütün çöp dosyalarını, regedit'i falan düzeltir. Reklamlarını siler tertemiz olur bilgisayarın. Eğer yapamazsan veya sorun yaşarsan; özel mesaj atarsan beraber yaparız.
wdrleo
Back-end Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Full-stack Developer
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Sistem dosyalarına da bulaşmıştır büyük ihtimal siz temizlesenizde geri gelecektir %99 o yüzden tam anlamıyla temizlemenin yolu format atmak.
Fakat format attıktan sonra bu virüslerin bulaşmaması için şunları yapmayı unutmayın;
1- Bu tarz virüsler genelde program yüklemeleri sırasında direk ileri ileri diye okumadan geçtiğimiz yazıların arasına sıkıştırılır ve seçili checkboxlarda aaa programını yüklemek istiyorum, falanfalan sitesini anasayfam yap tarzı seçenekleride bize kabul ettirip, bu programların yüklenmesi anasayfanın değişmesi vs. sağlanıyor. O yüzden yüklediğiniz programların güvenilir olduğundan ve yükleme aşamasında ileri ileri derken checkboxlarda neleri seçtiğinizden emin olun.
2- Aşırı reklam içeren film siteleri, sahte dosya indiren download siteleri, fatura vb. diye alakasız formatlarda dosyalar gönderen maillere karşı dikkatli olun.
Uzantıların takibi için "Bilinen dosya türlerinin uzantılarını göster" diyerek uzantıları görünür yapın.
Bu konularda dikkatli olursanız %100 bu virüslerden etkilenmezsiniz. Kolay gelsin.