lostyazilim
tr.link

LinkedIn, Lynda.com'u Satın Aldı

2 Mesajlar 597 Okunma
lstbozum
tr.link

DiziBakalim DiziBakalim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 69
  • Beğeniler 9 / 7
  • Ticaret 3, (%100)
LinkedIn bugün, online eğitim şirketi olan Lynda.com’u 1.5 milyar dolara satın aldı. İki şirketin yapmış olduğu açıklamalarda, Lynda.com’un bir çok çalışanı artık LinkedIn bünyesinde çalışmaya devam edecek.

LinkedIn’in bloğunda yapılan açıklamada, Ryan Roslanskyi;

"Birlikte, inanıyorum ki bu işi profesyoneller için kolay hale getirebiliriz. Dünyanın her yerinden insanlara potansiyellerinin nasıl güçlü olduğunu gösterip, kariyer çalışmalarını hızlandırmak için öğretme ve geliştirme yeteneklerimizi kullanacağız" dedi.

Lynda.com 1995 yılında, Lynda Weinman tarafından, tekniksel yeteneklerin gelişimini sağlamak için kuruldu. Site, Photoshop, HTML, yönetim ve CSS gibi derslerin, internet üzerinden online kaynakları kullanarak eğitimini veriyor.

LinkedIn’in CEO’su Jeff Weiner, LinkedIn’in iş veren ve iş arayanları buluşturmakta ne kadar başarılı olduğunu belirterek, bu başarayı, aynı şekilde iş arayan insanları eğiterek de tekrarlayacaklarını belirtti.

İki şirkette LinkedIn’in Lynda.com ile tam olarak ne yapacağı konusunda herhangi bir bilgi paylaşmadı.

KAYNAK

wmaraci
reklam

seomweb seomweb ceobilisim.com Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Business Man
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 1142
  • Beğeniler 247 / 199
  • Ticaret 25, (%100)
hayırlı olsun LinkedIn çok başarılı bir şirket aynı zamanda akıllı.

iqhaber.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al