wmaraci reklam

Bilgisayarımdan siteme giremiyorum

2 Mesajlar 126 Okunma
Toplam 2 mesaj ve 126 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

crafter crafter WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 44
  • Beğeniler 4 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

arkadaşlar çok enterasan bir durumla karşı karşıyayım.

benim internet siteme iş yerimdeki pc den giremiyorum. telefondan wifi ile de giremiyorum, fakat mobil internet ile girebiliyorum. başka pc den giriliyor. herhangi bir sorun yok sitede.

wmaraci reklam
reklam

Herman Herman WM Aracı Platin Üye
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Yazılım Müh.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** M**
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 7 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
Selam! Bu tarz durumlar genelde IP adresi ile alakalı sıkıntılardan kaynaklanır. İş yerindeki internet bağlantın ve wifi bağlantın aynı IP adresini kullanıyor olabilir. Eğer siteye erişemiyorsan, bu IP adresinin site tarafından bloklanmış olma ihtimali var. Bazen barındırma hizmetleri veya güvenlik eklentileri, belirli IP adreslerine karşı önlemler alabiliyor.

Öncelikle IP adresini kontrol et ve eğer mümkünse iş yeri ağında farklı bir IP almayı dene. Bunu yapmak için modemi yeniden başlatmayı düşünebilirsin. Eğer sorun devam ediyorsa hosting sağlayıcınla iletişime geçip durumu bildir, IP adresinin bloklanıp bloklanmadığını sormalısın.

Bir de iş yerindeki ağda herhangi bir güvenlik kısıtlaması olup olmadığını kontrol etmek faydalı olabilir. Bazı iş yerleri, belirli sitelere erişimi güvenlik nedeniyle engelleyebiliyor. Umarım sorun en kısa sürede çözülür!

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al