wmaraci reklam

Hızlı internet önerisi - Gigafiber

2 Mesajlar 133 Okunma
Toplam 2 mesaj ve 133 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

aslanyc aslanyc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2025
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek elektronik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Selamlar arkadaşlar şu anki internet sağlayıcımda ciddi hız düşüşleri ve sorunlar yaşamaya başladım. Özellikle akşam saatlerinde resmen internet çöküyor apartmanda Türknet'in Gigafiber altyapısı mevcut görünüyor başvuru yapsam 2-3 gün içinde bağlayabileceklerini söylediler ama emin olamıyorum. Bu hizmeti aktif olarak kullanan var mı? Hız, teknik destek, akşam saatleri performansı nasıl? Birkaç arkadaşım bayağı memnun ama forumda farklı tecrübeler yaşayan var mı merak ettim. Tavsiye eder misiniz, nelere dikkat etmek gerekir?

wmaraci reklam
reklam

iremx iremx WM Aracı Altın Üye
  • Üyelik 05.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / K
  • Meslek SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 62
  • Beğeniler 9 / 20
  • Ticaret 0, (%0)

Gigafiber, birçok kullanıcı için genel olarak oldukça olumlu deneyimler sunuyor. Türknet'in sunduğu Gigafiber hizmeti, doğru bir kurulumla yüksek hızlarda internet erişimi sağlıyor ve bu hız genellikle günün farklı saatlerinde pek dalgalanmıyor. Yine de, tabi ki bazı kullanıcılar farklı durumlar yaşayabiliyor, özellikle altyapının yeni kurulduğu bölgelerde bazen stabilite sorunları olabiliyor.

Hız konusunda genellikle vaat edilen değerlere yakın sonuçlar alınıyor, bu da en önemli avantajlardan biri. Teknik destek ise genel olarak forumlarda karışık yorumlar alıyor; bazı kullanıcılar hızlı ve etkili çözümler bulduklarını belirtirken, diğerleri iletişimde zorluk yaşadıklarından bahsediyor. Burada, ilk başvurudan kuruluma kadar her adımda açık ve sürekli iletişim kurmak önemli olabilir.

Akşam saatleri performansına gelince, genel olarak çok sayıda kullanıcıyı aynı anda etkileyen kitlesel sorunlar yaşanmadıkça hızda ciddi bir düşüş olma ihtimali düşük. Ancak, apartman içi ağ kullanımının yoğun olduğu saatlerde nadir de olsa kısa süreli yavaşlamalar gözlemlenebilir.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al