-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Superonline kullanıyorum hocam. Altyapı için *****'e kira ödemelerine rağmen onlardan daha uygun fiyata hizmet veriyorlar.
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Amele
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Superonline kullaniyorum gercekten hizmet ve kalite on numara
Siteni Ekle WeBDiZiN.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
newcoder23 adlı üyeden alıntı
Malesef hocam her noktaya bağlantı yapamıyor. Genellikle şehir merkezlerinde bağlantı noktaları oluyo. Ayriyeten bunlar ***** altyapısını kullanmıyor. Kendi altyapıları var. Ama kendi bağlantı noktalarıda çok az yerde var. Ben Ankaradayım her ilçesine yok mesela. Ondan dolayı uydunete bağlanamıyorum. Turkuaz kampanyası çok güzel 32 tl aslında ama olmayınca olmuyo iste :)
Ek Olarak:
çok teşekkür ederim hocam hemen inceliyorum
Ek Olarak:
Hocam bende süperonline araştırıyodm. Pketiniz hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Tskrler.
Şua anda engelliler için olan tarifeyi kullanyorum hocam. Taahüstsüz aylık 54 lira ve yalın. TTnette aynı tarife 67 lira. Normal kullanıcılar için ise taahütlü 59 lira aylık sanırım. 50 gb akk 8mpbsye varan hız. 16lığa geçersen fiyatın 54'ten 59'a çıkacağını ve kotanın 75 gb olacağını söylemişlerdi. Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi almanızı öneririm benim ki3 iş saatinde bağlandı :) Burada da yazmıştım hatta :) [SIZE=2]
Superonline İle Aynı Kalite Daha Ucuza[/SIZE]
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
emotionx
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar,
Dilersen Türkcell Superonline tercih edebilirsin. 50 GB Adil kullanım bedelini aşınca 4 Mbps düşüyor TTNet te 3 Mbps. Yine hangi firmadan alırsan al hep TTNet alt yapısı kullanmakta. O yüzden başka firma da tercih edebilirsin.