lostyazilim
tr.link

En Uygun İnternet Tarifeleri

16 Mesajlar 3.029 Okunma
lstbozum
tr.link

newcoder23 newcoder23 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web tasarım & programlama
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** D**
  • Mesajlar 212
  • Beğeniler 24 / 89
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar merhaba. Ben TTnet kullanıcısıydım. 2 yıllık taahhüt bitti ve şimdi uygun ve ucuz internet paketlerini araştırıyorum. ***** çok pahalı 69 lira fatura ödüyorum.

Aslında geçen Türknete geçtim dicem ama geçemedim, beni öyle pişman ettilerki aboneliğimi daha başlamadan iptal ettircem. Müşteri memnuniyetiymiş hizmetmiş bu konularla hiç alakası yok arkadaşların. Beni türknete geçiş yapmak için taahütüm bitince aradılar Dedilerki : 1 hafta içinde intenetinizi türknete geçircez ve 16mbs hızında sınırsız ayriyetende 3000 dk ev telefonu ile konusma bedava. toplamda 49 lira fatura ödüceksiniz dediler. Bende uygun olduğu için kabul ettim işlemlere başladılar. Ama hala 1 ay 10 gün oldu internetin geçişini yapmadılar. Bu kadar rezil bir firma olmaz. Bende başka firmayla çalışmak istiyorum.

En uygun olarak benim açımdan Uydunet vardı ama onunda bizim oraya bağlantısı yokmus. Webmaster 'ım aslında internetle işim çok oluyor ama genelde işte olduğum için sadece akşamları ve pazar günleri internet kullanıyorum. Siz bana ucuz ve uygun paket önerilerinde bulunabilirmisiniz arkadaşlar tskrler.

wmaraci
reklam

fubia fubia Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad K** Ç**
  • Mesajlar 209
  • Beğeniler 15 / 56
  • Ticaret 4, (%100)
Ben ofiste ***** evde ise dsmart kullanıyorum. Fiyatlar bence birbirine çok yakın ama kendilerine özel kampanya sunabiliyorlar.

Not: D-Smart müşteri hizmetleri çok kötü. 1 saat müzik dinlediğimi bilirim. Bir sorun olursa suçu *****e atıyorlar.

• Üyelik 08.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** D**
  • Mesajlar 212
  • Beğeniler 24 / 89
  • Ticaret 0, (%0)

fubia adlı üyeden alıntı

Ben ofiste ***** evde ise dsmart kullanıyorum. Fiyatlar bence birbirine çok yakın ama kendilerine özel kampanya sunabiliyorlar.

Not: D-Smart müşteri hizmetleri çok kötü. 1 saat müzik dinlediğimi bilirim. Bir sorun olursa suçu *****e atıyorlar.

Çok sık sorunla karşılaşıyomusun peki. Bide ne kadar ödüyosun paketin hakkında bilgi verirmisin ?

fubia fubia Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad K** Ç**
  • Mesajlar 209
  • Beğeniler 15 / 56
  • Ticaret 4, (%100)

newcoder23 adlı üyeden alıntı

Çok sık sorunla karşılaşıyomusun peki. Bide ne kadar ödüyosun paketin hakkında bilgi verirmisin ?

Evet, 8mbit limitsiz (50 gb adil kullanım kotalı) internet ve aile+spor+belgesel kanallarını izleyebiliyorum. Şuan 79 TL ödüyoruz bunun için fakat uydu cihazı veya çanak için ekstra maaliyet binebiliyor.

Alt yapı olarak ***** kullanılıyor. Genellikle 8mbit desteklenmediği için bağlantının kesildiğini söylüyorlar ama nedense halen sürekli 8mbit ilekullanıyorum. Her 2 ayda 1 kere bu sorun nüksediyor. Tabi bu sorun benim bölgemden kaynaklanıyor olabilir. Daha bir hafta evvel komşumuz istediği için arayalım dedik d-smartı. Bize kayıt sesi çıktı sizi arayacağız diye. Ertesi günü aramışlar ancak.

wmaraci
wmaraci

ddrx7 ddrx7 Yesilandroid.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek okuyor
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 259
  • Beğeniler 18 / 34
  • Ticaret 2, (%100)
websitemdeki adsense reklamında gördüm,

Limitsiz internet ve sınırsız konuşma keyf ayda 49.99 yazıyordu turk.net in araştırın isterseniz

Yesilandroid.com - Android Blogunuz.

• Üyelik 08.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** D**
  • Mesajlar 212
  • Beğeniler 24 / 89
  • Ticaret 0, (%0)

ddrx7 adlı üyeden alıntı

websitemdeki adsense reklamında gördüm,

Limitsiz internet ve sınırsız konuşma keyf ayda 49.99 yazıyordu turk.net in araştırın isterseniz

hocam gördüm aslında bende o tarifeye geçmeye çalıştım ama o kadar müşteri hizmetleri kötüki anlatamam. 1 ay 10 gün oldu hala bağlmadılar. Bende başka firmayla çalışmak istiyorum

Ek Olarak:

fubia adlı üyeden alıntı

Evet, 8mbit limitsiz (50 gb adil kullanım kotalı) internet ve aile+spor+belgesel kanallarını izleyebiliyorum. Şuan 79 TL ödüyoruz bunun için fakat uydu cihazı veya çanak için ekstra maaliyet binebiliyor.

Alt yapı olarak ***** kullanılıyor. Genellikle 8mbit desteklenmediği için bağlantının kesildiğini söylüyorlar ama nedense halen sürekli 8mbit ilekullanıyorum. Her 2 ayda 1 kere bu sorun nüksediyor. Tabi bu sorun benim bölgemden kaynaklanıyor olabilir. Daha bir hafta evvel komşumuz istediği için arayalım dedik d-smartı. Bize kayıt sesi çıktı sizi arayacağız diye. Ertesi günü aramışlar ancak.

Hocam çok pahalıymış sizinkide. Eğer bölgenizde uydunet bağlantısı varsa uydunet kullanın derim. 32 tl

kaderebak kaderebak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek tekniker
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 392
  • Beğeniler 21 / 78
  • Ticaret 4, (%100)
Şuan en uygun TTnet, ben dsmarttan geçiş yaptım, 16 mb 50 gb AKN 43 tl 24 ay taahhüt lü olarak , internetten başvurursan ilk ay bedava veriyorlar.

Ben başvurdum , 18 günde bağladılar :D hazır hat hazır modem :D komedi gibi , 16 mb bağlantı verdiklerinde SNR marjı 6,4 lerde oluyor ve dakikada bir bağlantı kopuyor , arıyorsun durumu anlatıyorsun , adamlar ezber yapmış , hemen neti 8 mb te çekiyorlar , tekrar arıyorsun satarken 16 mb sattınız bağlantı şuan 8 mb , bu sefer 16 ya yükseltiyorlar , durum yine aynı.

8 mb e çektiklernde hat gürültüsünden CRC hataları meydana geliyor ve sivas istanbul arası ping değerin, belirli bir süre internet kullandığın zaman 2400 lere vuruyor :D

1 ay oldu sorunu çözemedik :D lafı fazla uzatmayayım , tüm firmalar alt yapı olarak *****i kullandıkları için problemler hep aynı.

En iyisi şu , hangi firmayı kullanıyor isen onda devam edeceksin. Telefon açacaksın , benim taahhüt bitti , şu firmada şu kampanya var , sizin bana sunacağınız bir kampanya varmı yoksa geçiş yapacağım diyeceksin , bak bakalım tarifeler nasıl düşüyor :D

BEn dsmartta bu şekilde yaptım , adam 6 ay 16 tl diğer aylar 28 tl yaptı neti.

Ek olarak tüm gsm firmalarını araştırdım geçen ay. Süper hızlı internet paketleri var yalnız , adamların sınırsız diye sattıkları paketler 15 gb AKN ve kota bitince hat hızı 256 kb a düşüyor.

Ayrıca mobil paketlerde down ve upload oranları da hesaplanıp kotanıza yansıtılıyor , normal hatlarda upload bedava bunlarda paralı.

http://www.trbux.net Tıkla Kazan /Reklam ver Kazan- Joomla ücretli destek verilir.

• Üyelik 08.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** D**
  • Mesajlar 212
  • Beğeniler 24 / 89
  • Ticaret 0, (%0)

kaderebak adlı üyeden alıntı

Şuan en uygun TTnet, ben dsmarttan geçiş yaptım, 16 mb 50 gb AKN 43 tl 24 ay taahhüt lü olarak , internetten başvurursan ilk ay bedava veriyorlar.

Ben başvurdum , 18 günde bağladılar :D hazır hat hazır modem :D komedi gibi , 16 mb bağlantı verdiklerinde SNR marjı 6,4 lerde oluyor ve dakikada bir bağlantı kopuyor , arıyorsun durumu anlatıyorsun , adamlar ezber yapmış , hemen neti 8 mb te çekiyorlar , tekrar arıyorsun satarken 16 mb sattınız bağlantı şuan 8 mb , bu sefer 16 ya yükseltiyorlar , durum yine aynı.

8 mb e çektiklernde hat gürültüsünden CRC hataları meydana geliyor ve sivas istanbul arası ping değerin, belirli bir süre internet kullandığın zaman 2400 lere vuruyor :D

1 ay oldu sorunu çözemedik :D lafı fazla uzatmayayım , tüm firmalar alt yapı olarak *****i kullandıkları için problemler hep aynı.

En iyisi şu , hangi firmayı kullanıyor isen onda devam edeceksin. Telefon açacaksın , benim taahhüt bitti , şu firmada şu kampanya var , sizin bana sunacağınız bir kampanya varmı yoksa geçiş yapacağım diyeceksin , bak bakalım tarifeler nasıl düşüyor :D

BEn dsmartta bu şekilde yaptım , adam 6 ay 16 tl diğer aylar 28 tl yaptı neti.

Yok hocam ben *****te hemen hemen hiç sorun yaşamadım diyebilirim. 2 yıl 3 ay kullandım 2 kere problemle karşılaştım ondada hallettiler. Fakat fiyatlar çok pahalı. Aslında uydunetin çok güzel kampanyaları var ama onunda bağlantısı her yere yok

ISOgogo ISOgogo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Yalova
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 19
  • Beğeniler 2 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Uydunet 10 mbps birde hd televizyon kanalları 47 Tl

Troublet Troublet AllahümmeSalliÂlâMuhammed Kullanıcı
  • Üyelik 31.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci-Çalışan
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 348
  • Beğeniler 0 / 63
  • Ticaret 0, (%0)

ISOgogo adlı üyeden alıntı

Uydunet 10 mbps birde hd televizyon kanalları 47 Tl

aynen bu kablonetin bu ay başlattığı kampanyalar var siteyi incele çok uygun fiyatlar gerçekten

http://www.kablonet.com.tr/kampanya-turkuaz

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al