cokbaska adlı üyeden alıntı
Yeni çıkan sürümler , yeni bir artı için yada düzeltmeler içindir.FF 3.5 de html5 dışında hiçbir eski yoktur.Ben firefox 3.5 dışında sürüm kullanmıyorum , bana göre en iyisi 3.5 sürümüdür.4.x sürümden sora firefox bozuldu....
Yarışma kısmına cevabım ;
Hepsi yarışıyor , [COLOR=Red]Opera[/COLOR] hariç :cool:.Kullanıcılara reklam göz boyama yapmayan tek tarayıcıdır.[COLOR=Red]Opera[/COLOR]'yı bilen biliyor çünkü.Chrome'yi bu kadar met etmeleri doğal , sonuçta arkasında google var. Ama unutmayalım , [COLOR=Red]Opera[/COLOR]'yı yapanlar dünyanın en iyi yazılımcılarındandır :)
Kullanıcıya bağlı..
Opera'yı yapanlar en iyi yazılımcılardan ya da Opera'nın en iyisi olduğunu düşünüyorsunuz madem niye Opera
en çok kullanılan 2 tarayıcı arasında yer almıyor? :rolleyes: Bu sizin görüşünüz. Opera tarayıcısını kullandığınız için övebilirsiniz :)
Ancak ben Firefox kullanıyorum ve Firefox'u övüyorum. En çok kullanılan 2 tarayıcının Chrome ve Firefox, en köklü tarayıcının da Firefox olduğunu söylememe gerek yok zaten.
Tüm bunların hiçbirisi şuanda ne kadar kullanmasamda Chrome'un lider olduğu gerçeğini değiştirmiyor ne yazıkki..
Ayrıca, hepsi yarışıyor Opera hariç demişsiniz evet doğru. Opera yarışmadığı için zaten en çok kullanılan tarayıcılardan olamadı.