lostyazilim
tr.link

Firefox 10 Beta yayımlandı

30 Mesajlar 5.831 Okunma
lstbozum
tr.link

ers0be ers0be new project loading... Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek PC Teknik
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** i**
  • Mesajlar 284
  • Beğeniler 116 / 59
  • Ticaret 8, (%100)

tikywebcom adlı üyeden alıntı

Şampiyon Chrome beyler dağılın :D

şahsen aynı fikirdeyim chrome hızı çok güzel, ayrıca firefox rekabet içinde olsa google ile tekrar 3 sene sözleşme imzalayıp arama çubuğunda google araması yaptırmazdı.
Genc

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

uveyadam uveyadam WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2010
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 125
  • Beğeniler 3 / 8
  • Ticaret 1, (%100)

Atakan adlı üyeden alıntı

Çok büyük ihtimalle bilgisayar performansı ile ilgili bir durum.

Beta haricinde hep son sürümleri kullanıyorum yani güncelliyorum bir kere bile donma sorunu yaşamadım.

Her eklentiyi kurmayın ayrıca. Eklentilerle ilgili de olabilir.

Birçok analiz programı da kullanıyorum ve performans sorunları ile pek karşılaşmıyorum. Bir tür eklenti uyumsuzluğu vs. olabilir. Şu an eklentileri inceleyeceğim. Bariz bir şekilde Firefox'tan kaynaklanan bir sorun var. Aynı niteliklerdeki flash öğeleri diğer tarayıcılarda 10-20 kat denebilecek boyutlarda daha verimli kullanabiliyorum.

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)

uveyadam adlı üyeden alıntı

Birçok analiz programı da kullanıyorum ve performans sorunları ile pek karşılaşmıyorum. Bir tür eklenti uyumsuzluğu vs. olabilir. Şu an eklentileri inceleyeceğim. Bariz bir şekilde Firefox'tan kaynaklanan bir sorun var. Aynı niteliklerdeki flash öğeleri diğer tarayıcılarda 10-20 kat denebilecek boyutlarda daha verimli kullanabiliyorum.

Genel anlamda bir sorun gibi düşünmeyelimde, eklentiler ya da bilgisayarınız ile ilgili birşey olabilir. Tekrar kontrol etmenizde fayda var eklentileri :) Çünkü dediğim gibi bende hiçbir sorun yok. Üstelik sürekli son sürüm kullanıyorum.

Gunceel Gunceel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 889
  • Beğeniler 111 / 71
  • Ticaret 1, (%100)

uveyadam adlı üyeden alıntı

Flash Player ve NetFramework güncellemelerin düzgün ise bu tür kasma donma sorunları olacağını sanmıyorum Firefox 8 bendede aşırı derecede donuyordu daha sonrasında 9 sürümüne geçtim bu tür sorunlar ortadan kalktı.

wmaraci
wmaraci

cokbaska cokbaska WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 /
  • Meslek Serbest Meslek
  • Mesajlar 712
  • Beğeniler 22 / 115
  • Ticaret 9, (%100)

Opera'yı yapanlar en iyi yazılımcılardan ya da Opera'nın en iyisi olduğunu düşünüyorsunuz madem niye Opera en çok kullanılan 2 tarayıcı arasında yer almıyor? :rolleyes: Bu sizin görüşünüz. Opera tarayıcısını kullandığınız için övebilirsiniz :)

Ancak ben Firefox kullanıyorum ve Firefox'u övüyorum. En çok kullanılan 2 tarayıcının Chrome ve Firefox, en köklü tarayıcının da Firefox olduğunu söylememe gerek yok zaten.

Tüm bunların hiçbirisi şuanda ne kadar kullanmasamda Chrome'un lider olduğu gerçeğini değiştirmiyor ne yazıkki..

Ayrıca, hepsi yarışıyor Opera hariç demişsiniz evet doğru. Opera yarışmadığı için zaten en çok kullanılan tarayıcılardan olamadı.

Hayır hayır... Şuan yorumumu bile FF 3.5'den yazıyorum.Ama Opera'yı sonuna kadar desteklerim , sizlerede tavsife ederim..

Opera Rusya'da en popüler tarayıcı.Ne çabuk unutuldu cep telefonlarında ilk kullanılan tarayıcıyı :(
Opera yapar , kullanan kullanır.Yarışdığını düşünmüyorum ben.

Tarayıcıların yarışları ve liderlikleri kullanıcıların tercihine bağlı.

Kiminiz Chrome diyor , kiminiz Firefox yada ben Opera.Hepimizinde haklı sebepleri var.Ama kullanmadan bilemezsiniz.Opera'yı gerçekten kullanın sonra bu tarayıcı hakkında yorum yapın ;)

• Üyelik 29.11.2010
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 125
  • Beğeniler 3 / 8
  • Ticaret 1, (%100)

Güncel adlı üyeden alıntı

Flash Player ve NetFramework güncellemelerin düzgün ise bu tür kasma donma sorunları olacağını sanmıyorum Firefox 8 bendede aşırı derecede donuyordu daha sonrasında 9 sürümüne geçtim bu tür sorunlar ortadan kalktı.

Düzenli olarak tüm güncellemeleri yüklüyorum. Son Flash Player güncellemesini de yapmıştım. FF 9'da sadece bir miktar performans artışı oldu dediğim gibi.

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)

cokbaska adlı üyeden alıntı

Hayır hayır... Şuan yorumumu bile FF 3.5'den yazıyorum.Ama Opera'yı sonuna kadar desteklerim , sizlerede tavsife ederim..

Opera Rusya'da en popüler tarayıcı.Ne çabuk unutuldu cep telefonlarında ilk kullanılan tarayıcıyı :(
Opera yapar , kullanan kullanır.Yarışdığını düşünmüyorum ben.

Tarayıcıların yarışları ve liderlikleri kullanıcıların tercihine bağlı.

Kiminiz Chrome diyor , kiminiz Firefox yada ben Opera.Hepimizinde haklı sebepleri var.Ama kullanmadan bilemezsiniz.Opera'yı gerçekten kullanın sonra bu tarayıcı hakkında yorum yapın ;)

Cep telefonlarında Opera kullanılıyor doğru :) Ben de cep telefonumda Opera Mini kullanıyorum.

Firefox kullanıyorum, gayet memnunum ve hiçbir zaman ek bir tarayıcı aramadım. + Diyelimki birşey oldu ve başka tarayıcı kullanmam gerekti. Bu şüphesiz Opera değil Chrome olurdu :)

Opera da kullanılıyor ama Chrome ve Firefox, Opera'dan önde bu bir gerçek yani bunu değiştiremeyiz :)

cokbaska cokbaska WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 /
  • Meslek Serbest Meslek
  • Mesajlar 712
  • Beğeniler 22 / 115
  • Ticaret 9, (%100)

Cep telefonlarında Opera kullanılıyor doğru :) Ben de cep telefonumda Opera Mini kullanıyorum.

Firefox kullanıyorum, gayet memnunum ve hiçbir zaman ek bir tarayıcı aramadım. + Diyelimki birşey oldu ve başka tarayıcı kullanmam gerekti. Bu şüphesiz Opera değil Chrome olurdu :)

Opera da kullanılıyor ama Chrome ve Firefox, Opera'dan önde bu bir gerçek yani bunu değiştiremeyiz :)

Bakın lütfen 2011 tarayıcı analizleri.http://galeri.tamindir.com/2011in-en-hizli-internet-tarayicisi-hangisi_159/0.html
Dediğim gibi tamamen kullanıcıya bağlı birşey :)
Atakan

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 29.11.2010
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 125
  • Beğeniler 3 / 8
  • Ticaret 1, (%100)

cokbaska adlı üyeden alıntı

Bakın lütfen 2011 tarayıcı analizleri.http://galeri.tamindir.com/2011in-en-hizli-internet-tarayicisi-hangisi_159/0.html
Dediğim gibi tamamen kullanıcıya bağlı birşey :)

Ben de uzun zamandır bilgisayarımda duran Opera'yı güncelleyip, yer imlerimi de içeri aktararak kullanmaya başladım. Geçen birkaç kez canımı sıkınca bırakmıştım kullanmayı; ama bugün güncelleyerek son versiyonuna tekrar test sürüşüne geçtim :)

Teknobeyin Teknobeyin Teknobeyin.com Kullanıcı
  • Üyelik 29.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Entrepreneur
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** G**
  • Mesajlar 159
  • Beğeniler 0 / 41
  • Ticaret 1, (%100)
Kararlı sürüme devam..
Kararlısı çıksın hemen güncelleyeceğim..
Atakan

kişi bu mesajı beğendi.

Teknobeyin.com — Teknolojinin Beyni
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al