-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Kesinlikle haklisiniz. Dogru tercih superonline :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şu anda oturduğum eve 2 sene önce taşındığımızda fiber altyapı yoktu. Mecburiyetten TTNet almak zorunda kaldım. Hem kampanyadan yararlanabilmek için hemde web tasarım işleri alırım diye sabit hatlı telefonda bağlattım. 8 Mbps internet bağlantısına 2 yıllık taahhüt nedeniyle 59 TL yerine 1 yıl boyunca 39 TL ödüyordum, kullanmadığım telefona ayda 21 TL ödüyordum. Bağlantı hızı 8 Mbps ama şehir merkezinde oturuyor olmama rağmen 6-7 Mbps hız geliyordu. Nedenini sorduğumda "zaten o 8 Mbps MAKSİMUM değerdir. Yani en fazla 8 Mbps gelir" dediler. Eyvallah dedik.
Kampanya bitti, 59 TL ödemeye başlamam gerekirken 64 TL ödemeye başladım. Zam gelmiş. Kullanmadığım telefonada ayda 21 TL ödemeye devam ediyordum bu arada. Telefon için beni aradılar, "sizin telefon kullanma alışkanlığınızı inceledik, siz ay içinde telefonu hiç kullanmıyormuşsunuz, o yüzden size özel bir kampanya sunuyoruz, aylık 100 dakika her yöne bedava kampanyasına geçirelim sizi" dediler. "Ne kadar?" Dedim. "17 TL" dediler. Dedim "indirim yapmak için bana niye soru soruyorsunuz, daha fazla para ödemek isteyecek değilim ya". "Siz onay vermeden işlem yapamayız" dediler. Onayladım, kullanmadığım telefona ayda 21 TL öderken 24 TL ödemeye başladım. Meğer vergiler falan hariçmiş, ki sormuştum "herşey dahil 17 TL'mi?" diye.
Bu arada superonline fiber optik altyapı da gelmişti bizim buraya. İşten güçten fırsat bulup başvuramadım. Onlar kapıya geldiler. Bende hemen onlara geçtim. Yalnız taahhüt "sıkıntım var" dedim. "Superonline taahhüt bedelini karşılıyor" dediler. 1 yıllık D-Smart aboneliğide hediye. Ayda 59 TL. Bağlantı hızı MİNİMUM 25 Mbps. TTnet'te Maksimum 8 Mbps' ye 64 TL ödüyorken, Superonline' da Minimum 25 Mbps' ye 59 TL.
Belgeleri imzaladıktan sonra "2-3 gün sonra gelip kurarlar" dediler ama hemen ertesi gün gelip kurdular, ki bizim koridor uzundur, öyle 5 dakikada kurabilecekleri bir durumda yok, tavandan kablo geçmesi lazım. Sıkıntı çıkarmadan kablo çektiler ve bağladılar. "Biz bağlarız, gerisine karışmayız" mantığı gütmediler.D-Smart da hemen ertesi gün geldi.
Taahhüt olayını da TTNet'e gidip, oradan taahhütten çıkma bedeline dair belge alıp, Superonline'a götürerek hallettik. 300 küsür bir bedel çıktı. Onu bir seferde ödedim, buna karşılık sonra ki 6 ay boyunca superonline bana fatura göndermedi.
Bu arada Türk ******* telefon aboneliğim devam ediyordu, ayda 24 TL ödemeye devam ediyordum. Geçen ay yine kandırmak için aradılar. "Size özel kampanya yaptık" diye. Bende dedim "bakın, ben bu telefonu kullanmıyorum, en düşük ücretli kampanyanız hangisiyse beni ona geçirin" dedim. "En düşük ücretli kampanyamız bu" dediler. "Ne kadar?" Dedim, "ayda 27 TL" dediler. "Ulan ben zaten şu anda kullanmadığım şeye 24 TL veriyorum, evlat acısı gibi koyuyor, bu nasıl en düşük ücret ..." dedim. Kabul etmedim.
Geçen gün superonline'ı aradım. Dedim "sabit hat numaramı size taşımak istiyorum, ben bu telefonu kullanmıyorum, en az ücret ödeyeceğim kampanyanızı bana söyleyin" dedim. "Bizde kullandığınız kadar ödersiniz, hiç kullanmazsanız hiç bir ücret ödemezsiniz. Ayrıca telefonu bize taşıdığınız için internet bağlantı ücretiniz 59 TL'den 49 TL'ye düşecek." dediler. Bi anda ayda 34 TL kâra geçtim.
D-Smart'ta bana özel 54 TL'lik paketi aylık 10 TL'ye veriyor. Superonline sayesinde ayda 80 TL kârdayım.
Bu arada bağlantı hızıda minimum 25 Mbps fakat ben 26-27 Mbps' den aşağısını görmedim. Eskiden bir film minimum 2 saatte inerken, şimdi maksimum 20-25 dakikada iniyor. Canım bir şey izlemek istediğinde ertelemek yada saatler öncesinden indirmek zorunda kalmıyorum.
Herkesin yaşadığı tecrübe farklı. Bu nedenle kimi Superonline'ı sever kimi TTNet'i. Benim yaşadığım tecrübe bu, etrafımda da herkes Superonline iyi diyor. Bayileriyle işlem yapmayın, genel merkezini arayarak işlem yapın. Orada bile hissediyorsunuz farkı. Bu hat değiştirme mevzusunda Türk *******da birine bağlanmak için 4 kere aramak ve beklemek zorunda kaldım, Superonline destek konusunda da çok hızlı. Ben dua ediyorum, ALLAH'tan TTNet'e rakip olarak Superonline var. Superonline, TTNet'ten daha iyiyken, TTNet bu kadar pahalı ve kötü olabiliyorsa, tek alternatifimiz TTNet olsa halimiz ne olurdu düşünmek bile istemiyorum. Herhalde toplu delirme seansları geçirirdik.
2 kişi bu mesajı beğendi.
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Ben 0.50 küsür Megabitle bağlanıyorum ***** 8 Megabit'e kadar hızım var. Gelde isyan etme şimdi. Yaklaşık 9 aydan fazladır *****'te herhangi bir muhattap bulamıyorum. En az 10 tane arıza kaydı bıraktım bir sürü talebim oldu hiçbirine geri dönüş yapılmadı. Aksine dalga geçer gibi defalarca kampanyadan aranmak istemiyorum diye not bıraktırmama rağmen en az 15 defa kampanya için aradılar. Şuan Tüketici heyetine gitsem yüklü miktarda tazminat alma ihtimalim var işten güçten fırsat bulup gidemedim, sanırım iş işten geçtikten sonra çok pişman olucam.