Herkesin bildiği bir site olan SDN yine REKLAM amaçlı bir video çekimi yapmış. Bahsettiğim reklam kokan çekime buradan erişebilirsiniz.

Amacım videoyu çekeni ya da reklam yapanı eleştirmek değil, amacım ***** in ta kendisini eleştirmek.

Bulunduğum ilçede 16 mbit internet var lakin ben 8 kullanıyorum. Sebebi ise altyapının yetersiz oluşundan kaynaklanıyor. Şehir merkezinde oturan uydu net kullanan arkadaşlar gibi bende internette sörf yapayım isterdim ama maalesef...

Toplum olarak ***** in bizleri teknoloji dalında sömürgesi haline getirdiğini düşünmeye başladım. Tabi içinizde daha düne kadar oda yoktu v.s diyenler vardır. Bende internetin 256 mb olduğu dönemleri hatırlıyorum ancak o dönemlerde de soyulan bizlerdik bu dönemde de soyulan bizleriz.

Bu neye benziyor biliyor musunuz? Benzine 1 TL zam yapıp, edilen tüm beddua ve hakaretlere maruz kaldıktan sonra 50 krş. indirip yapıp dünyanın bütün o güzel dualarını bonus toplar gibi toplamaya benziyor. Arada kalan o 50 krş ise size...

Nasıl bir ülkedeyiz çözemedim doğrusu, biraz saçmaladım, zamanınızı çaldım, hakkınızı helal edin..