Newjack
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Bundan 3 Yıl önce o Sloganı bütün forumlarda kullanmıştım gerçekten doğru bir Atasözü oldu
Son zamanlarda sıkça dile getiriyorum bende fakat kimse aldırış etmiyor, sonra da böyle konu açıyorlar :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence Bütün Herkez Bilmeli Kötülemek Çok Normal Çünkü gerçekten çok kötü bir firma :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
arkadaşlar koskocaman firma reseller firması değil ki muhakkak çalışma felan vardır
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
312, (%100)
Natro Domainlere el koyacak, sonra sizin Adsense kazançlarınızı sayacak. Hatta içeriklerinizi çalıp, lisanslı temalarınıza evlenme teklifinde bulunacak. Bu korku nedir? Bu işin ayrı prensipleri vardır. Domain silinme işlemi, veya site kapanma olayı olamaz. Natronun bayilik aldığı İCANN ve Reseller üzerinden işlemler yapılarak firma kapansa bile farklı bir firmaya taşıyabilirsiniz.
Natro kapanırsa ben konu acar detayları anlatırım, korkma güzel kardeşim. :)
6 kişi bu mesajı beğendi.
portal
https://portalciyiz.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Türkiyenin altyapısına güvenilerek iş yapılmaz çoğu köklü firmada yok elektrik kesintisi yok Türk *******dan kaynaklı sorun diye birçok haber duyuyoruz. Söz konusu Natroysa oraya hiç değinmiyorum milattan kalma sunucularda site barındırıyor :)
Ben fransa lokasyon kullanıyorum bana verdikleri hattı köküne kadar kullanıyorum günde 500 gb transfer yapıyorum ne kesinti oluyor ne uyarma oluyor fiyat olarakta makul bizde isterdik yerli kullanalım para yabancıya gitmesin diye fakat durumlar yabancı kullanmaya itiyor
1 kişi bu mesajı beğendi.