lostyazilim
tr.link

Polis Cep Telefonundan Arar mı?

24 Mesajlar 31.815 Okunma
lstbozum
tr.link

errorcode errorcode Kullanmıyor Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Tasarımcı ve Girişimci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** D**
  • Mesajlar 290
  • Beğeniler 124 / 60
  • Ticaret 13, (%100)
Türk polisi her şeyi yapar.

wmaraci
reklam

internetleilgili internetleilgili Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 124
  • Beğeniler 18 / 20
  • Ticaret 3, (%100)
aynen arar. boşanma davanız varsa meslek, gelir, ikamet gibi şeyler için karakola çağırır. veyahut başka bir dava için çağırabilir. yani aramaması gerekir ama hızlı ilerlemek için yapıyorlar bazen. fakat karakola çağırmıyorsa polis değildir.

birde bu cia vb. uygulamalar çıktığı için senin gibi oralardan sorgulatanları kandırmak için birisi teline öyle kaydedip sorguda polis görünsün isteyebilir.

kısa ve net olarak karakola çağırmıyorsa polis değildir :)

Ek Olarak:

Bozkurt Reis adlı üyeden alıntı

Genel Bilgilendirme

Bir Olayla İlginiz Olduğunda, Polis Merkezlerinde Bulunan Muhakkik Polis Memurları Tarafından Sizlere Ulaşılır, İlginiz Olduğunuz Konuyla İlgili İfadenizin Alınması Ya Da Soru Sorulması İçin Sizleri Polis Merkezine Ya Da İlgili Savcılığa Çağırırlar.

Başka Sorularınız Varsa Alabilirim.

hocam ona bakarsan iki günde bir emniyet mesaj atıyor; kendini polis olarak tanıtanlara itibar etmeyin diye... bu bir çelişki değilmidir :)

şahsen beni ilk aradığında ondan önce mesaj gelmişti aynısından. suratına kapadım. tekrar aradı. niye kapatıyorsunuz karakola çağıracaktık dedi. dedim iki günde bir polisim diye arayanlara inanmayın diye mesaj atıyosunuz. güldü oda :)

ama onun haricinde defalarca terörle mücadeleden aradığını söyleyen oldu. bende hı hı dedim kapadım. yok adıma 100 tane hat varmış 50 tane kart varmış. böyle cümleler kuruluyorsa **************dır. polis karakola çağırmak harici hiç bir şekilde aramaz. telefondan bilgi almaz, vermez.
BozkurtReis

kişi bu mesajı beğendi.

Economist Economist Bla, bla, bla.. Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1945
  • Beğeniler 1098 / 1106
  • Ticaret 312, (%100)
Bu kadar ragbet görecegini bilseydim " Polis neden arar " diye bir özgün içerik yazardım. :)
melankolia pisst0n

kişi bu mesajı beğendi.

Beyzade38 Beyzade38 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek web tasarım uzmanı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Ancak mahalle polisi olabilir arayan oda genel duyurular yakınlarda olan olaylar veya kendini tanıtmak için arar yani başka bir şey arayamaz ...

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 5 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 5 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al