Le10
İlk bakışta anlaşılan
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Reklam & Pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
3 Ay önce 4 yıldır abonesi olduğumuz adsl firmasını değiştirdik ve TürkNet'e geçtik. Bizim için yeterli olacak hız oranını en uygun fiyata orada bulduk. Memnun kalmadığımız takdirde sözleşmeden caymak için, uzun taahhüt yapmadık. 3 aydır sorunsuz kullanıyorduk. Taa ki...
TTNEt'ten Telefon Aldık
Önceki gün öğlen saatlerinde TTNet'ten bir telefon geldi. Adsl firmasını değiştireceğimiz zaman görüştüğümüzde, bir türlü fiyat indirimi yapmayan TTNet, çok uygun bir teklif yaptı. Müşteri temsilcisi bize, en uygun fiyatla kullandığımızı düşündüğümüz adsl paketini, daha uygun bir fiyata verebileceklerini söyledi.
Kullandığım adsl paketi ve ödediğim fatura hakkında da detaylı bilgi sahibiydi.
Ancak ben 3 aydır kullandığımı ve hiçbir sorun yaşamadığımı, sorun yaşamadığım için değiştirmek istemediğimi söyledim. (Bir Alman atasözü vardır; Çalışan makinaya dokunma.)
2 Gündür Sorunlar Başladı
Şimdiye kadar sorunsuz kullandığım internetimi 2 gündür çok sıkıntılı kullanıyorum. Sürekli kesinti yaşıyorum. Kesintiler uzun süreli değil, anlık. İşimize çok engel olmaya başladı. Bazen oluyor 15 dakika içerisinde 5 kez kesilip yeniden geliyor.
Açıkça söylemek gerekirse bunun bir tesadüf yada sistemden kaynaklanan bir sorun olduğunu hiç sanmıyorum. Fatura detayıma kadar her şeyimi bilen TTNet aklımı kurcalıyor.
Memnun olduğum ve sorun yaşamadığımı belirttiğim adsl paketi için bir caydırma politikası mıdır bu?
Yoksa, 3 aydır sorunsuz kullandığım hizmetin 2 gündür aksaması tamamen tesadüf mü?
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
***** Anonim Şirketi'nin adı, Türk ******* İnternet kelimelerinin kısaltılmasından oluşmaktadır. *****, yönetim kurulu başkanı 2014 yılı itibariyle Türk ******* ve Avea'nın da yönetim kurulu başkanı olan Saudi Oger Ltd.'nin başında bulunan Mohammed Hariri'dir. Yönetim kurulu üyeleri Rami Aslan, Abdullah Tivnikli, Adnan Çelik ve Hasan Doğan'dır. Yine bu yıl itibariyle şirketin genel müdürlüğünü Abdullah Orkun Kaya yürütmektedir.
Bende sizin gibi düşünüyorum. ***** bir Türk ******* şirketidir ve Türkiye'de ISS alt yapısını sağlayan yalnızca Türk ******* ile Superonline'dır. Türk *******'un ***** için ayrıcalık sağladığını düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Durgun sular derin akar.
Le10
İlk bakışta anlaşılan
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Reklam & Pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kesinlikle katılıyorum. Diğer adsl sağlayıcısı firmalarda yaşadığınız sorunlarda, çözüm aksadığında dikkat edin, çoğu zaman aksaklık alt yapı sağlayıcısından kaynaklanıyor.
Ayrıcalık kesinlikle var. Altyapı ile ilgili bir problem olduğunda, ilk olarak TTNet'in sorunları çözülüyor, daha sonra sıra diğer firmalara geliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
SuperOnline Kurumsa 8mps 50 akk 35 tl kullanıyorum. 1 kez kesildiğini görmedim tavsiye ederim.
cagdaskorkmaz.com.tr
mizraklar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Elektronik Müh.
-
-
Ad Soyad
H** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar,
***** bildiğin altına yapmaya çalışıyor ama yapacak bir şey yok. Bir çok bölgede elimiz mahkum. Türsat kablo ile görüştü onlarında iş yapmaya gönlü yok :) 2 sokak aşağıda var bize gelince bir sürü bahane üretiyorlar :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
zorunda kalmadıkça kullanmayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
e** y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar ***** resmen hırsızdır devlette buna göz yumuyor ***** paketimi geçen aylarda yeniledim sadece örnek olarak 8 gb hız 50 gb kota pakete geçtim teleefondaki şahıs ile tahaaüt yaptık sadece bu paket için konuştuk bana extra bişey demedi fakat aradan 5-6 ay geçti babam farkettiki fatura 49 geleceğine 53 geliyor *****i aradı yetkili kişi müzik paketimizin olduğunu söyledi fakat biz müzik paketi istemedik ve haberimiz bile yok yani anlıyacağınız ***** bizden habersiz müzik paketi yapmış milyonlarca ***** kullanıcısından habersiz müzik paketi veriyorlar 5 tl fazladan millete bindiriyorlar resmen bunlar insanların aklıyla dalga geçiyor buna dikkat edin beyler.
~V''^~V^V'^~-----------------
http://ircdforum.com - http://hobichat.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
TTNet paketinizi kapatmaya gittiğinizde öyle teklifler sunuyor ki akıllara zarar. Müşteri temsilcisine onlarca kez kapatmak istiyorum desemde hala bana teklif sundu. En sonunda para verirsen kullanırım dedim sustu :) Tazminat ödedim ama kurtuldum en azından. Uydunet kullanıyorum şimdi memnunum
HeavyR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2 günden beri bendede kesilmeler var bi anlam veremedim. 3 dkda bir modem kendini kapatıp açıyo şu yazıyı bile zor yazdım diyebilirim.