-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sabah iki saatlik kesinti yaşadım ancak ondan sonra sorun yaşamadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Elektrikler gidince aynı şeyleri söyleyebiliyor mular acaba ? Taahhüt olunca değişen ne oluyormuş ? Türk *******da 1 haftada internet kesintisi yaşadım. Adamlar gelip ilgilenmiyor bile. Alt yapıda sorun oluştuysa adamlar ne yapabilirler?
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest Çalışan
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Turknet çok sorunlu ya yaklaşık 3 ay oldu turknete geçeli açıkcası mennun değilim çünkü çok sorunlu bir internet sağlayıcı sürekli kopmalar oluyor hız da da bir sorun var benim hattım 15 mbps destekliyor daha önce ************ kullanıyordum Stabil bir sekilde çalışıyordu her hız testinde 16 mbps down 1 mb up ping te hep 30 du hic değişmiyordu kopmalar kesinlikle yoktu ve modem de yanında hediye idi ama turknet
te hem kopmalar ve hızda düşme oluyordu faturayı hic karıştırıyorum bile hic dtabil degil ne anlaştıysanız o gelmiyor 80 90 57 90 karışık bir sekilde fatura geldi bana.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Altyapın türknet ise olabilir ama değilse sağlayıcı kaynaklı
📍Google Haritalar Pin Backlink✅Harita Maps SEO📍LOCAL SEO
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bende türknetliyim bendede sıkıntı yoktu. Dün akşam genel bir sıkıntı vardı yanlız. Superonline, Vodafone vsde. Olası olarak türknettede olmuş olabilir lokasyona bağlı arıza.
Türknetin ***** altyapısında olduğunu biliyor muydunuz ? Superonline veya vodafone gibi..
the World shall know Pain
Interface Designer / IT
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Bir kaç gün önce bende bu tarz bir kesinti yaşadım ve Türknet'in uygulamasında aynı yazı bende de gözüktü. Ama bir kaç saatte düzelttiler.
Ayrıca, Türknet'i nedense herkes kötülüyor. Ama 2 yıldır Türknet kullanıyorum, 2 kere de ev taşıdım ve nakil işlemi gerçekleştirdim. Ne ilk bağlantıda, ne nakil işlemlerinde sorun yaşamadım. Binanızda veya bölgesel kablolamada sorun yoksa Türknet hizmetini çok iyi veriyor. Vaad ettikleri 100 Mbps hızın en kötü zamanda 80-85 Mbps'sini alıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Görsel Kalite Kontrol
-
-
Ad Soyad
E** A**
-