(https://okukazan.app)

Referans kodum : parasepetim

Okukazan Uygulaması ile Para Kazanma

Öncelikle referans linkini girdiğinizde hem bana destek olacağınızı hem de 10TL bakiye ile uygulamaya başlayacağınızı belirtmek isterim. Okukazan uygulamasında para kazanmak çok kolay.

İki farklı meta kazanıyorsunuz; yıldız ve TL. Topladığınız yıldızlarla hediyeler alırken TL bakiyenizi direk banka hesabınıza çekim yapabiliyorsunuz. Hediyeler arasında cep telefonları, bilgisayarlar, ziynet altın gibi bir çok seçenek mevcut.

Yıldız kazanılan 3 bölüm var;

Haberler - Bu bölümde kısa bilgiler ve her bilginin altında evet veya hayır seçenekli iki soruluk anket mevcut. Doğru veya yanlış yok. Her oylama için 1 yıldız kazanıyorsunuz. Ortalama 5-6 haberde bir ödüllü reklam çıkıyor. Bitirdikçe yeni haber geliyor sürekli.

Tahminler - Covid 19 salgını öncesi daha fazla vardı ancak şu sıra haftada bir kez haberler ile aynı mantıkta, doğru veya yanlış olmaksızın bir soru geliyor. Soru karşılığı 9 yıldız kazanıyorsunuz.

Sorular - 4 seçenekli çoktan seçmeli basit ama zevkli sorulardan oluşuyor. Doğru cevapta 1-2 yıldız yanlış cevapta hiçbir şey kazanamıyorsunuz.

Sürpriz Yıldız - Saatte bir hakkınız var. Reklam izleyerek bu süreyi kısaltabiliyorsunuz. Yıldız toplaya basmanız yeterli. Büyük ödül 1000 yıldız kazanma şansınız var. Kazanmasanız da 1 yıldız veriyor. Boş yok.

Para kazanılan bölüm günlük çekilişler;

Her gün çekiliş var sitede. Saatte bir çekiliş hakkı kazanabilirsiniz. Reklam izleyerek bu süreyi kısaltabiliyorsunuz. Her akşam 22:00 da çekiliş yapıp kazanan talihliler bildirim olarak ve instagram hesapları üzerinden duyuruluyor. Çoğu zaman ödül kazanacak kişi sayını 100-500 olacak şekilde kampanyalar ile düzenliyorlar.
Sabit Ödüller;
1 kişiye 50TL
1 kişiye 20TL
1 kişiye 5TL